2018-12-13 20:12


GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ - Salam de biscuiți

 |  16:04
GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ - Salam de biscuiți

O rețetă de post foarte simplă și rapidă, cu care vomreuși să mulțumim atât pe cei mici, cât și pe nostalgicii mai în vârstă, esalamul de biscuiți.

Șica orice rețetă moștenită în caietul mamei, și aceasta a suferit, în bucătăriaGDC-istă, modificări culese de la gospodinele de pe internet, care i-au dat unplus de savoare și un aspect mai apetisant.

Ingredientele surpriză, față de rețetaoriginală, sunt banana și bitterul suedez! Gustul va fi surprinzător, aromelemai puternice și cu greu descifrate de cei care o vor servi!

Pentrurețeta aceasta avem nevoie de 500 grame biscuiți simpli, de post, jumătatepachet de margarină (125 gr), 100 gr de zahăr, 3,4 linguri de cacao, 150 mlapă, câteva bucăți de rahat, rom, stafide înmuiate, nucă măcinată, 2 bananemici și 2 linguri de bitter suedez și nucă de cocos.

În timp ce punem la fiert bucățelele de rahatși zahărul în apă, măcinăm biscuiții în robotul de bucătărie, dar nu foartetare, încât să mai rămână bucăți mai mari. Putem să îi strivim și cu sucitorulde bucătărie, în lipsă de robot. După ce amestecul de pe foc a fiert și rahatuls-a topit parțial, punem margarină la topit. Toate ingredientele de mai sus leamestecăm apoi într-un bol de bucătărie, cu mâinile, cât să obținem un amesteclegat. Pe o folie de bucătărie presărăm nuca de cocos, apoi întindem jumătatedin amestec și așezăm banana decojită în mijloc. Rulăm la final folia și îi dămforma de salam, o strângem la capete și o punem la rece. La fel procedăm și curestul de compoziție. După 3 ore, salamul de biscuiți se poate consuma, tăiatfelii.

Poftă bună!

www.gospodinadecriza.blogspot.com


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...