2018-12-16 14:53


GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ - Spanac la aburi cu brânză

 |  18:14
GOSPODINA DE CRIZĂ VĂ RECOMANDĂ - Spanac la aburi cu brânză

Știucă rețetele cu spanac se repetă, însă este preferatul meu, primăvara. Dacă aniitrecuți încercam, cu revistele, cărțile de bucate și rețetele salvate de peinternet, tot felul de sosuri specifice: cu lapte și făină, cu bulion și făină,cu smăntână și usturoi, anul acesta am decis că ar fi mai bine să îl prepar câtmai simplu. În felul acesta, realizez și o detoxifiere a organismului.

Șicum îl prepar? Crud, în salate, dar, mai ales, la aburi. Mâncarea e gata multmai repede și beneficiem și de un aport de fier natural, atât de necesaranemiei care ne lovește pe fiecare, mai mult sau mai puțin, primăvara.

Pentruspanacul gătit la aburi nu există un proces tehnologic sofisticat. Doarcumpărăm un kg de spanac, îl alegem, îl spălăm foarte bine, îl lăsăm într-unlighean cu oțet, jumătate de oră, îl mai clătim, și apoi îl scurgem. Pregătimaparatul de aburi, iar apoi punem spanacul în cele două tăvi suprapuse aleacestuia și pornim, pentru 15 minute. Când este gata, îl putem servi simplu, cuo salată de crudități alături sau cu urdă, caș proaspăt, brânză feta și un ochiîn apă.

Totul foarte simplu și foarte sănătos!

Să aveți poftă, vă urează GDC!

www.gospodinadecriza.blogspot.com


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...