2018-10-18 06:27


Graţiela dezvăluie secretul căsniciei sale cu Andrei Duban. Iată cum reuşeşte actorul să-şi facă soţia fericită!

 |  08:01
Graţiela dezvăluie secretul căsniciei sale cu Andrei Duban. Iată cum reuşeşte actorul să-şi facă soţia fericită!

În vreme ce despărţirile curg pe bandă rulantă, atât în showbizul autohton, cât şi în cel internaţional, sunt şi vedete care-şi văd liniştite de relaţia lor. Un astfel de cuplu este cel format din actorul Andrei Duban şi soţie sa, Graţiela, aceştia susţinând sus şi tare că deţin secretul unei căsnicii fericite. Sunt căsătoriţi de aproximativ patru ani, iar de atunci, cei doi s-au ferit de scandaluri şi s-au concentrat pe mariajul lor şi pe creşterea micuţului Armin Matei.

Poate nu e numai lapte şi miere în relaţia lor, însă, cu siguranţă, ei au găsit soluţia unei căsnicii frumoase. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber. La fiecare aparaţie publică sau în momentele în care vorbesc unul despre celălalt, Andrei şi Graţiela radiază de fericire, dând senzaţia că între ei lucrurile merg ca pe roate. Se pare că actorul ştie cum să-şi menţină soţia mulţumită, drept dovadă, ea are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„Nu părem fericiţi, suntem fericiţi! Când ne-am început relaţia, ne-am spus tot ce aveam de spus. Vorba noastra era «să începem relaţia pe curat». Ceea ce e între noi se bazează în primul rând pe comunicare, ceea ce mi se pare esenţial într-o relaţie, pe lângă lucrurile de bază precum iubirea şi respectul. Suntem de ceva ani împreună şi m-a cucerit cu foarte, foarte multă dragoste. La început, nu îmi venea să mă «arunc cu capul înainte», dar când l-am văzut pe el, am prins curaj. Nu vreau să par siropoasă, aşa că îţi spun doar un răsfăţ de care am parte: seara, când ne băgăm la nani, el mă mângâie până adorm. Stttt, e secretul nostru!”, a declarat Graţiela Duban pentru ziarul PUTEREA.

Intervenţii estetice, doar peste 10 ani

Deşi este mămica unui băieţel de trei ani, vedeta se mândreşte cu un corp ca de adolescentă. De „vină” pentru aceste atuuri fizice este doar mama natură, căci Graţiela mărturiseşte că nu este o clientă fidelă a sălii de sport şi nici nu se dă în vânt după diete.

„Nu fac mare lucru să mă întreţin. Nu am ţinut niciodată dietă, iar sport fac când şi când, în funcţie de timpul liber pe care îl am la dispoziţie. Mama natură e de partea mea. Toată copilăria am suferit că sunt prea slabă, acum a venit momentul să mă bucur de acest lucru”, ne-a dezvăluit ea.

Are, într-adevăr, o intervenţie estetică la activ, cea de implant mamar, însă nu vrea să mai apeleze prea curând la ajutorul chirurgului. „În momentul ăsta nu mi-aş face nici o operaţie estetică. Poate peste 10-15 ani, cine ştie? Niciodată să nu spui niciodată”, ne-a spus Graţiela. Vara asta, soţia lui Duban e preocupată să execute sărituri spectaculoase de la înălţime în apă, ea regăsindu-se printre concurenţii de la „Splash! Vedete la apă”, show care se difuzează în fiecare joi şi vineri seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Deşi, de-acasă, această treabă poate părea floare la ureche, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel. Antrenamentele Graţielei nu au fost lipsite de incidente care au reuşit să bage panica în ea.

„Sincer, am crezut că o să-mi fie mai uşor, dar a fost înfiorător de greu. La început, prinsesem curaj, sărisem în a doua zi de antrenament chiar de la 5 metri, dar elanul mi-a fost tăiat când am sărit în cap de la 3 metri şi m-am lovit la spate. Atunci am realizat că, Doamne fereşte!, mă pot accidenta mai grav.Din momentul acela a început să se instaleze frica”, ne-a povestit vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-05

Mai multe imagini:
Graţiela dezvăluie secretul căsniciei sale cu Andrei Duban. Iată cum reuşeşte actorul să-şi facă soţia fericită!
zoom
Graţiela dezvăluie secretul căsniciei sale cu Andrei Duban. Iată cum reuşeşte actorul să-şi facă soţia fericită!
zoom

TAGURI: andrei duban, gratiela duban, casnicie, relatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...