2017-01-23 06:30


Gravidă cu tripleţi, Nicoleta Luciu nu renunţă la vacanţa de vară. Deşi are stări de rău, ameţeli şi greţuri, actriţa pleacă în croazieră cu familia

 |  19:46
Gravidă cu tripleţi, Nicoleta Luciu nu renunţă la vacanţa de vară. Deşi are stări de rău, ameţeli şi greţuri, actriţa pleacă în croazieră cu familia
Nicoleta Luciu va sta cu burtica la soare în vara aceasta, deşi este însărcinatăcu tripleţi, iar medicii interzic expunerea la soare în aceste cazuri. Îniunie, atunci când va avea cinci luni de sarcină, actriţa de la Acasă TV vapleca împreună cu iubitul şi fiul lor de trei ani într-o croazieră prin Grecia,Croaţia şi Israel. Zsolt şi Nicoleta respectă cu sfinţenie obiceiul de a-şipetrece vacanţa de vară pe iaht, şi nici în acest sezon nu vor renunţa laplimbarea pe mare, deşi actriţa acuză deja stări de rău, ameţeli şi greţuri.

În mai puţin de şase luni, Nicoletei Luciu i se va îndeplini visul de aavea o familie mare pentru că va aduce pe lume nu unul, ci trei copii. Familiaactriţei de la Acasă TV a primit cu surprindere vestea, pentru că nimeni nu seaştepta la o asemenea situaţie, însă toată lumea este fericită, mai cu seamăviitoarea mămică. Luciu este însărcinată în patru luni şi a reuşit să ascundăfoarte bine burtica, până acum câteva zile, deşi burtica este deja proeminentă.A fost nevoită să renunţe la sport pentru că sarcina trigemelară presupune oatenţie sporită, însă nu la fel se va întâmpla şi cu vacanţa de la mare. Deşise simte destul de rău în această perioadă şi are greţuri şi ameţeli cât pentrutrei, Nicoleta Luciu va pleca peste două săptămâni în croazieră. Plimbarea pemare cu iahtul este deja o obişnuinţă pentru Nicoleta şi iubitul ei, Zsolt, şinu vor rămâne pe uscat nici în acest sezon. Alături de ei vor fi băieţelul lor,Zsolt jr., mai mulţi prieteni, dar şi Iuliana, sora Nicoletei, care va juca şirol de bonă pentru nepoţelul de trei ani pe care îl răsfaţă maxim. Cel mic estefoarte fericit că va avea frăţiori sau surioare şi o pupă pe burtică peNicoleta, spre deosebire de alţi copii care devin egoişti atunci când înfamilie mai apare un nou membru. Cu patru copii, în curând, actriţa din “Iubireşi onoare” va trebui să caute deja bone, mai ales că fiului ei i-a angajat o dădacătocmai din Filipine, o practică la modă printre vedete.

Pofteşte la mititei

Când a fost însărcinată prima oară, Nicoleta s-a îngrăşat aproape 50 dekilograme pentru că nu a avut nici un fel de restricţii alimentare, lucru totalneobişnuit în cazul ei, având în vedere că tot timpul este la dietă. Şi de dataaceasta, bruneta susţine că-şi va satisface toate poftele culinare şi nu se vaabţine de la nimic, însă va încerca totuşi să nu se mai îngraşe atât de mult.La pâine şi la mititei pofteşte Nicoleta cel mai des, alimente pe care nu leconsumă în mod obişnuit, însă în perioada sarcinii spune că se va răsfăţa cutot ce-i pofteşte inima. “În weekend şi dimineaţa mă răsfăţ cu dulciuri.Simt nevoia să mănânc pâine, ca niciodată. M-am îngrăşat 10 kg. Sper să nu doborrecordul de la prima sarcină, când am luat 45 de kg. Cum mă îmbrac cu ceva maimulat, gata, zici că acum nasc!”, a dezvăluit Luciu. Nicoleta mai pofteşte labudincă şi lapte de pasăre, deserturi care nu fac altceva decât să adaugekilogramele unul câte unul. După prima sarcină, fostul iepuraşPlayboy şi-a recăpătat rapid silueta cu ajutorul compotului de mere pe care l-abăut în cantităţi industriale, uneori ca unic aliment, mai multe zile la rând.Deşi a reuşit să demonstreze tuturor că a rămas aceeaşi femeie sexy şi după cea devenit mămică, medicii au dezaprobat regimul său de slăbit şi au atenţionat-ocă se poate îmbolnăvi foarte grav dacă are de gând să se mai înfometeze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image