2018-12-19 13:44


Gyuri Pascu, la un pas să-şi vândă casa

 |  21:00
Gyuri Pascu, la un pas să-şi vândă casa

După două decenii în care au format o trupă umoristică şi o perioadă în care s-au scindat, dar au continuat să meargă "la pachet" şi să lucreze pentru acelaşi post de televiziune, "divertişii" s-au despărţit. Din această toamnă, echipa lui Ioan Gyuri Pascu şi a lui Silviu Petcu s-a mutat  la TVR, unde prezintă  un format nou-nouţ, intitulat "Distractis". Actorul este mulţumit de proiectele sale, însă nu întotdeauna acestea au fost pe placul lui. El  a mărturisit că, în urmă cu ceva timp, a vrut să părăsească România şi să-şi încerce norocul pe alte meleaguri.

Deşi mulţi cred că Gyuri a luat această hotărâre pe vremea lui Ceauşescu, aşa cum au făcut şi alţii, ei bine, nu este adevărat. Mai mult, ­actorul a fost la un pas de a-şi vinde casa, pentru a o lua de la capăt pe meleaguri străine. „Pe vremea lui Ceauşescu, era cât pe ce să fiu obligat să intru în PCR. Noroc că fratele meu emigrase în Germania. Totul s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, când am văzut că tran­ziţia românilor e veşnică. Am vrut chiar să vând casa ca să merg la Actors’ Studio. Dar, a venit data de 11 sep­tembrie şi n-am mai plecat... Am zis că e un semn să-mi fac treaba acasă“, îşi aminteşte ­actorul.

Vrea să joace pentru străini

Chiar dacă proiectele cu cei de la TVR, precum şi cele din teatru, îi ocupă majoritatea ­timpului şi chiar iubeşte ceea ce face, umo­ristul şi-ar dori să joace şi într-un film făcut în străinătate, fără a avea pretenţii în privinţa rolului. „Am spus că mi-ar plă­cea să interpretez şi roluri secundare în filme străine, dar asta nu înseamnă că aş refuza vreun rol principal! Este binevenit orice rol. Chiar şi la Hallmark. Am primit oferte din Ungaria şi am şi jucat într-un film maghiar numit «Tabló». Cam atât, deocam­dată... Nu se ştie niciodată ce se va întâmpla”, a adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30

TAGURI: Gyuri Pascu, casa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADINA
28 Oct 2011

Dragut......
Random imageUltimele stiri


loading...