2017-01-19 21:11

MONDEN


Gyuri Pascu: Televiziunile păcătuiesc

 |  21:00
Gyuri Pascu: Televiziunile păcătuiesc

Pe actorul Gyuri Pascu îl cunoaştem atât din „Distractis”, de la TVR, cât şi ca muzician. Îi plac spectacolele live din cluburi şi i se pare că Bucureştiul este un oraş activ care trăieşte mai mult noaptea. Chiar dacă face parte din media de mulţi ani, actorul este nemulţumit de ceea ce se difuzează în prezent la tv, motiv pentru care a hotărât să urmărească mult mai des meciuri şi documentare.

„În lume, nu trebuie nici să te naşti. În privinţa zonei media, totul este o chestiune de alegere. Televiziunile aleg ce să difuzeze şi oamenii aleg la ce să se uite. Mulţi zic: «Eh, mă uit că n-am ce alege». Ai telecomanda, ai posturi de nişă. Imposibil să nu găseşti ceva interesant. Cred că televiziunile româneşti păcătuiesc prin faptul că se imită unele pe altele, n-au curajul să facă altceva decât televiziunea concurentă sau decât ce le spun «specialiştii» că aduce rating: scandal cât cuprinde, că omului îi place să urmărească necazul altuia. Boli, operaţii şi morţi în direct... Eu m-am plictisit de mult şi am ales să mă uit doar la filme, meciuri şi documentare”, povsteşte Gyuri Pascu.

Nu există sinceritate

Întrebat ce îl deranjează cel mai mult în lumea în care trăieşte, actorul explică: „Cel mai mult în lumea asta mă deranjează minciuna, ipocrizia, interesele după care lumea te apreciază, goana asta nebună după material. Nu există sinceritate, şi asta îmbolnăveşte întreg pământul. Lumea crede că forţa materială şi influenţa în societate reprezintă totul, iar asta nu face decât să le producă oamenilor suferinţă. Dar ce să-i faci? Dragoste cu de-a sila...“, ridică din umeri umoristul. În urmă cu aproximativ un an, Gyuri a trecut prin două momente dificile. Acesta a suferit un accident vascular şi, mai mult, a divorţat şi de soţia lui. Chiar dacă au făcut acest pas important, actorul a declarat că soţia a fost tot timpul lângă el, în perioada de spitalizare. În urma accidentului vascular, acesta a fost nevoit să-şi schimbe stilul de viaţă. A renunţat la alcool, bea doar apă cu lămâie şi a redus ţigările. În prezent acesta s-a refăcut complet şi îşi concentrează atenţia doar asupra carierei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-13

TAGURI: gyuri pascu, televiziunile pacatuiescComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image