2019-01-17 13:27


"Hacksaw Ridge", noul film inspirat din Al Doilea Razboi Mondial al lui Mel Gibson

 |  10:01
"Hacksaw Ridge", noul film inspirat din Al Doilea Razboi Mondial al lui Mel Gibson

Mel Gibson va regiza o dramă inspirată din cel de-Al Doilea Război Mondial, "Hacksaw Ridge", filmările urmând să aibă loc în Queensland, Australia, unde, în urmă cu 35 de ani, realiza primul său film din celebra serie "Mad Max".

Noul său film de război, "Hacksaw Ridge", are un buget de 45 de milioane de dolari şi va fi realizat de Gibson după o lungă absenţă a sa de la Hollywood.

Filmul lui Gibson se bazează pe o poveste adevărată, a medicului militar Desmond T. Doss. În timpul petrecut pe front, Doss a refuzat să ucidă oameni. Totuşi, pentru că a salvat foarte multe vieţi, ca parte a unităţii medicale în care activa pe front, Doss a fost decorat de preşedintele Harry S. Truman, în 1945, pentru acte de vitejie şi sacrificiu, cu Congressional Medal of Honour, una dintre cele mai înalte distincţii acordate de armata americană. Eroul va fi interpretat de starul filmului "Uimitorul Om-Păianjen" Andrew Garfield, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Filmările vor debuta în luna octombrie.

 

Cel mai recent film regizat de Mel Gibson este "Apocalypto", din 2006.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din acest motiv, el intenţionează să se "repoziţioneze" în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

Cel mai recent rol principal major al său a fost acela din pelicula "Get the Gringo" din 2012, însă acel lungmetraj nu a avut parte de o distribuţie la nivel naţional în Statele Unite, fiind lansat doar pe DVD şi pe platformele VOD (Video on Demand). "The Beaver", filmul său din 2011, a reprezentat la rândul său o mare dezamăgire prin prisma încasărilor.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Scăpat de sub control/ Edge of Darkness". Cel mai recent film al său în calitate de actor este "Eroi de sacrificiu 3".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-10

TAGURI: Hacksaw, Ridge, film, mel, gibson, razboi, mondial, doilea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...