2017-01-19 23:25

MONDEN


Hai, România! Trupa Hotel FM a plecat la Eurovision

 |  18:00
Hai, România! Trupa Hotel FM a plecat la Eurovision

Ieri,delegaţia României la concursul Eurovision 2011 aplecat în Germania. Repetiţiile pentru primasemifinală au început deja la Dusseldorf deduminică, însă ţara noastră va intra în concurs în cea de-a doua semifinală,aşa că va avea prima repetiţie miercuri dimineaţa.

Programulartiştilor de la Hotel FM este în mare parte stabilit şi cuprinde atâtprogramul oficial al organizatorilor, cât şi cel stabilit de echipa din TVR.Aşadar, David, Gabriel şi Alex vor avea, pentru semifinala din 12 mai, douărepetiţii în 4 şi în 8 mai, repetiţii ce vor fi urmate de discuţii tehnice şide o conferinţă de presă. La aceste acţiuni se adaugă participarea la ceremoniaoficială de deschidere a concursului Eurovision 2011, programată să sedesfăşoare duminică, 7 mai. Programul băieţilor va mai cuprinde, în afară deaceste activităţi, numeroase alte întâlniri cu presa, cu fanii, participarea lacâteva programe sociale în care vor fi însoţiţi de echipe de jurnalişti, precumşi câteva reprezentaţii pe care Hotel FM le vor susţine la Dusseldorf în faţapublicului larg şi a presei. În plus, este în pregătiri avansate şi organizareaunei întâlniri a artiştilor noştri cu românii care trăiesc în zona oraşelorDusseldorf şi Koln.

Cea de-a56-a ediţie a concursului internaţional Eurovision se va desfăşura înacestan în Germania, la Dusseldorf. România va fi reprezentată de trupaHotel FM cu piesa „Change“ şi va intra în concurs în cea de-a douasemifinală, în 12 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri