2019-01-24 04:58


Halle Berry a convins compania Revlon să doneze 250.000 de dolari unui centru pentru femei abuzate

 |  12:51
Halle Berry a convins compania Revlon să doneze 250.000 de dolari unui centru pentru femei abuzate

Actriţa Halle Barry i-a convins pe şefii de la firma de cosmetice Revlonsă finanţeze cu 250.000 de dolari renovarea unui centru pentru victimeleviolenţei domestice din Los Angeles, relatează contactmusic.com.

Actriţa este de mult timp voluntarşi susţinător al Centrului Jenessee, iar când reprezentanţii adăpostului aurugat-o să ajute la platarenovărilor, aceasta a profitat de ocazie pentru a participa la refacereaclădirii.

Şefii de la Revlon au fost de acord să doneze jumătate din suma necesarăpentru renovarea adăpostului - 500.000 de dolari -, pentru a-i mulţumi luiHalle Berry pentru faptul că a reprezentat compania în ultimii 15 ani. Larândul său, actriţa le-a spus că ajutorul pe care l-au oferit centrului aînsemnat mai mult pentru ea decât orice film în care a apărut.

Halle Berry i-aprezentat adăpostul Alinei Cho, gazda emisiunii de Crăciun "Big Stars, BigGiving" de la CNN, susţinând necesitatea renovării apartamentelor pentrufemeile abuzate şi copiii lor.

"De cele mai multe ori, dacă oamenii nu văd, nu cred. Aceasta esteo modalitate ca ei să vadă", i-a declarat actriţa lui Cho.

Halle Berry a adăugat că datorită mamei sale,care a fost o femeie abuzată, s-a implicat în activitatea Centrului Jenessee,ea dorind să ajute femeile şi copiii care au devenit victime ale violenţeidomestice.

Actriţa a mai spus că a simţit pe pielea sa ce simt mulţi dintre aceşticopii. "Tatăl meu a aruncat căţelul într-un perete, iar animalul şi-amuşcat limba. Este îngrozitor pentru un copil să asiste la un asemeneaabuz...., dar (pe atunci, n.r.) nu exista un Centru Jenessee pentru mamamea", a declarat ea.

Halle Berry, în vârstă de 44 de ani, a câştigatpremiul Oscar în 2003, pentru prestaţia ei din filmul "Putereadragostei", devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie carea câştigat această distincţie. Actriţa a apărut în 2007 în filmul"Pierderi dureroase/ Things We Lost in the Fire", iar în 2009 aîncheiat filmările pentru lungmetrajul "Frankie şi Alice", despre o femeie care suferă depersonalitate multiplă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...