2016-12-09 13:38

MONDEN


Halle Berry, acuzaţii grave la adresa tatălui fiicei sale

 |  13:51
Halle Berry, acuzaţii grave la adresa tatălui fiicei sale

Actriţa Halle Berry îl acuză pe Gabriel Aubry, tatăl fiicei sale, că ar fi pus în pericol viaţa micuţei, având un comportament violent faţă de aceasta şi de bona sa.Poliţia din Los Angelesdesfăşoară în prezent o anchetă care îl are ca subiect pe Gabriel Aubry. Se pare că bărbatul ar fi împins-o pe bona copilului, în timp ce micuţa Nahla era în braţele acesteia. Bona a declarat că, înainte să devină agresiv, Aubry a ţipat la ea, înjurând-o şi făcând comentarii rasiste, potrivit .Bona, Alliance Kamdem, a spus că Aubry avea obiceiul de a ţipa la micuţă, iar aceasta izbucnea în plâns. Kamdem a demisionat săptămâna trecută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-21

TAGURI: Halle Berry, acuzatii, pericol, fiica, bona. violentaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iar ne facem de rușinea lumii: unul din trei români e de acord cu violul! Unul din trei români spun că violul este justificabil dacă victima a consumat alcool sau droguri... 02 Dec 2016 | (3)
Președinta PNL cheamă la mobilizare împotriva pericolului reprezentat de social-democrați Președinta PNL, Alina Gorghiu, a transmis o scrisoare adresată membrilor de partid în care îi... 07 Dec 2016 | (5)