2017-01-24 07:08


''Happy Hour'' pleacă în vacanţă. Cătălin Măruţă: ''Sunt destui care nu vin la emisiune de frica gurii mele''

 |  19:26
''Happy Hour'' pleacă în vacanţă. Cătălin Măruţă: ''Sunt destui care nu vin la emisiune de frica gurii mele''
Pe 22 iulie, “Happy Hour”îşi face bagajele pentru vacanţă după încă un sezon plin de evenimente,destăinuiri, aventuri cu vedete şi distracţie cât cuprinde.

Cătălin Măruţă se declarăfoarte mulţumit de sezonul pe care se pregăteşte să-l închidă: “Mi-a plăcuttot, cred că a fost un al patrulea an bun. Totuşi, cel mai mult îmi place cândreuşesc să surprind publicul, dar şi invitaţii şi cred că am reuşit asta prinseria «la mulţi ani marca Happy Hour». Am dus cadouri inedite, i-am păcălit peinvitaţii mei şi i-am arătat aşa cum sunt ei când nu ştiu că sunt filmaţi”. Câtdespre invitaţii care i-au adus cele mai mari mulţumiri, Măruţă recunoaşte căau fost mulţi: ”Cel mai recent cred a fost când am reuşit să-i găsesc un loc demuncă Ioanei Tufaru, după mai multe perioade de probă nereuşite. Nu credeam cuadevărat în hotărârea ei, dar mi-a arătat în fiecare zi în care am filmat-o laserviciu că îşi doreşte din tot sufletul să se angajeze prima oară şi viaţa eisă intre în sfârşit pe un făgaş normal. Mi-a adus mari mulţumiri şi faptul căam putut arăta evoluţia situaţiei lui Pepe, de la casa devastată până la divorţşi renovare. Mă bucur că am putut să arătăm necenzurat şi necosmetizat adevărullui Pepe. Sigur că am o mulţumire în plus atunci când am ocazia să fac obucurie cuiva călătorind, de exemplu, într-o ţară nordică, să duc un mesaj desuflet, ori însoţind nişte îndrăgostiţi foarte mondeni prin Germania, oriascultând cum o mare cântăreaţă anunţa la «Happy Hour», în premieră, că eînsărcinată şi se mărită – e vorba de Luminiţa Anghel, ştiţi. Dar exemplelesunt multe”.

Întrebat pe cine ar vreasă vadă pe Happylica dacă pentru o seară ar fi doar telespectator în faţatelevizorului, vedeta PRO TV se amuză: ”Pe toţi cei care nu vor să vină la «HappyHour» de frica gurii mele, că sunt destui şi din ăştia, au impresia că-i muşc,probabil. Oricum, dacă aş fi telespectator, aş vrea să văd ce n-am văzut pânăacum de la 30 de centimetri, de pe Happylica. Să-i văd deci măcar de-acasă, peLCD. Eventual, tridimensional!”, a încheiat Măruţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image