2017-01-21 12:50

MONDEN


Hedi Slimane, noul director artistic al casei Yves Saint Laurent

 |  15:03

Creatorul de modă Hedi Slimane, fost director artistic al colecţiilor Dior Homme în perioada 2000 - 2007, va fi noul director artistic al casei Yves Saint Laurent, înlocuindu-l pe italianul Stefano Pilati, a anunţat AFP, citând surse apropiate companiei.Grupul PPR, de care aparţine casa de modă, nu a făcut deocamdată niciun comentariu asupra acestui subiect.

"Va fi noul director al Yves Saint Laurent", iar "contractul a fost semnat de ambele părţi', au declarat surse pentru AFP, precizând că totul va deveni oficial la Săptămâna modei de la Paris (28 februarie - 7 martie).

În vârstă de 43 de ani, Hedi Slimane, de origine italiano-tunisiană, a devenit rapid celebru la sfârşitul anilor 1990, revoluţionând moda masculină prin propunerea unei siluete androgine şi ultra-moderne, cu celebrele sale costume negre şi strâmte. Copiat frecvent de mărcile de prêt-à-porter, peste tot în lume, Slimane este cel care a propus pantalonii strâmţi, care au devenit foarte populari, inclusiv în rândul femeilor. Însărcinat cu colecţiile masculine ale Dior între 2000 şi 2007, Slimane a făcut din Dior Homme o marcă de referinţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: Hedi Slimane, Yves Saint Laurent, moda masculina, DiorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image