2017-01-19 06:33

MONDEN


Hocus Pocus Preparatus: VIP-uri fraieritus!

 |  21:00
Hocus Pocus Preparatus: VIP-uri fraieritus!

În perioada în care trebuie să fim mai buni, unii sunt mai corecţi, iar alţii şi inspiraţi în ale blestemelor şi amestecurilor nimicitoare de potenţă. Zăvoranca ar fi animată zilele acestea de zeul justiţiei şi după ce ar fi dat vreo jumătate de milion de euro chiparoaselor care zboară pe mătură în timpul liber, acum le-a demascat practicile aducătoare de noroc în dragoste. Pe la doamnele cu tarotul ar fi trecut şi Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă, Amalia Năstase, chiar şi Inna, după spusele (h)auritelor.

Multe doamne cu fustele înflorate şi nume de metropole europene au ridicat palate până la cer, cu acoperişuri, robinete, colace de WC aurite. Cu limba română nu prea le au, spre deloc, însă când vine vorba de făcut bani, ele sunt pe primul loc. În loc de “Sesam deschide-te!”, dumnealor postau pe Facebook-ul vedetelor mesaje de genul “Eşti în pericol de moarte”, “blestemul broaştelor cu picioare albastre şi trei ochi în frunte s-a abătut asupra ta”, “o să te măriţi când va ninge în Hawaii dacă nu vii să te vrăjesc eu” sau “prinţi pe cai albi o să vezi numai când ţi-i voi trimite eu cu bagheta magică”. Ca muştele după un jet de Raid au căzut vedetele patriei şi s-au dus cu sacoşele de euro la palatele doamnelor cu papuci din aur. Înşelatele, divorţatele, sedusele şi abandonatele, părăsitele, netalentatele şi la “succesuri” mondiale aspirândele ar fi cotizat cu zeci de mii de euro întru îmbogăţirea melisselor, sidoniilor, suediilor, vanesselor şi altor substantive trăitoare pe picior mare în “Micul Paris”. Poate că dacă toţi trăitorii acestei ţări ar fi donat câte un salariu minim pe economie de medic rezident, am fi avut un “Mare Paris” fără gropi, corupţie, furăciune…

Deconspirarea “escroacelor”, după cum le alinta Oana ex-a lui Pepe latino-loverul-vrăjit şi el acum şapte ani pe cele cu care, nu demult, îşi bea cafeaua de la miezul nopţii la margine de pădure, a stârnit furia vrajitoreselor din ţară. Şi dacă până acum acestea s-au chinuit, contra sumei de 450.000 de euro plus un Porsche, să scoată necuratul din ea, de acum încolo (h)auritele vor face tot ce le stă în ghioc să o nenorocească. Nu-i de glumit cu una ca asta! Pe deputatul care încearcă să le impoziteze câştigurile şi chiar să le trimită la zdup pentru înşelătorie, deja l-au blestemat. Adunate cu mic, cu mare, cu ghiocuri, vârtelniţe, argint viu, picioare de gândaci de Colorado, excremente de liliac alb şi bagheta lui Harry Potter, vrăjitoarele l-au asigurat pe deputatul Păun că, lovit de magia impotenţei, nu va mai satisface o femeie în viaţa lui şi chiar şi limba îi va fi paralizată pe vecie.

Pentru Oana Zăvoranu încă nu s-a încropit un blestem, însă maică-sii i-au urat să ajungă lângă Mama Omida, adică într-un loc cu multă verdeaţă. Querida nu neagă faptul că le-a dat bani cu sacul, însă spune că totul a fost pus la cale cu oamenii legii, în cadrul operaţiunii “Prinde vrăjitoarea până nu se urcă pe mătură şi decolează!”. Pe lângă VIP-urile autohtone pe care le-ar fi păcălit, vrăjitoarele care se laudă că au absolvit şcoala de magie împreună cu Harry Potter au încercat să descânte şi vedete internaţionale cărora le lăsau diverse mesaje pe Facebook. Amalia Năstase neagă vehement asocierea cu astfel de practici, la fel şi Bănel Nicoliţă care ar vrea să apeleze la justiţie pentru a-şi demonstra neimplicarea în sportul cu bagheta magică pentru care ar fi fost fraierit de 100.000 de euro. Pe Inna o amuză acuzaţiile, iar Mihaela Borcea ne asigură că ea crede în Dumnezeu şi nu ar călca pragul unor astfel de doamne. Irinel Columbeanu încă nu s-a pronunţat, iar Monica este prea ocupată cu milionarul chinez căruia i-a sucit minţile astă-vară pentru a declara ceva. Şi de Corina Chiriac s-au legat purtătoarele de coroane bătute în nestemate. Toată lumea infirmă acuzaţiile, însă o certitudine rămâne: fermecătoarele au palate până la cer, kilograme de aur la gât şi limuzine ultimul răcnet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: oana zavoranu, hocus pocus vipuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image