2016-12-04 02:12

MONDEN


Horia Brenciu a cântat în faţa clasei la tablă

 |  13:31
Horia Brenciu a cântat în faţa clasei la tablă

Interpretului Horia Brenciu îi plăcea foarte mult să cânte încă de pe vremeea când era copil şi nu se oprea nici măcar în sala de clasă, fredonând melodiile preferate chiar la tablă, în faţa tuturor.

Brenciu de-abia aşteaptă să le mai împărtăşească fanilor săi gândurile sale. "Dragilor, azi am chef nebun de muzică din anii '80. Deh, amintirile m-au răscolit! Am mai găsit o piesă frumoasă pentru voi. O postez? Mai e cineva pe fir? ", scria azi-noapte Horia pe pagina lui de Facebook. "Prin '80, când mergeam la şcoală, cântam în faţa clasei, la tablă... Colegii mă întrebau de unde o ştiu. Când auzeau de Europa Liberă mă rugau să le cânt şi alte melodii. Şi uite aşa topul Billboard era cunoscut şi-n Braşov!  Mai ţineţi minte vremurile alea?", a mai scris Brenciu pe site-ul de socializare, adăugând un link către melodia cu care îşi dădea gata colegii de clasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Horia Brenciu, canta, clasa, muzica, amintiri



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cartea zilei: Amintiri. Viața mea înainte și după perestroika, de Mihail Gorbaciov În primăvara lui 1985, Mihail Gorbaciov, abia ales secretar general al Partidului Comunist al... 14 Noi 2016 | (0)
Bob Dylan nu participă la ceremonia de acordare a Premiului Nobel Cântărețul și poetul american Bob Dylan, care a primit Premiul Nobel pentru Literatură în... 16 Noi 2016 | (0)