2017-01-23 19:00


Huidu a scris pe blog: “Sunt treaz şi un pic ameţit”

 |  17:07
Huidu a scris pe blog: “Sunt treaz şi un pic ameţit”

La mai bine de o lună dela accidentul suferit pe o pârtie de ski din Austria, Şerban Huidu se simte maibine, aşa încât a putut scrie, pe blogul său, câteva rânduri pentru cititori. „Am avut unaccident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Vin acasă înweek-endul viitor şi voi continua recuperarea. Cinci săptămâni am stat înspital. Le mulţumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine şi au trimis mesajede bine!”, a notat cârctoaşul de la PrimaTV în spital.

Pe 29decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă laSpitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtiede schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în starede comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Lui Huidui s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-aobservat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutieicraniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, mediculErich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu varămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îltrezească din comă.

Huidu aieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familiaşi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci cărefacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "desăptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizatcă, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit oaccidentare mai gravă, chiar fatală.

Laaproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia deTerapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck.Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image