2019-01-22 04:20


Huidu se simte tot mai bine. Rezultatele testelor medicale sunt îmbucurătoare

 |  18:30
Huidu se simte tot mai bine. Rezultatele testelor medicale sunt îmbucurătoare

ŞerbanHuidu este uşor slăbit, rămâne la Terapie Intensivă, dar rezultatele testelormedicale sunt foarte bune, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt alSpitalului Universitar din Innsbruck, unde realizatorul tv este internat caurmare a unui accident la schi. “Cârcotaşul”, a cărui stare s-a ameliorat simţitor,s-a ridicat pe pat, a vorbit cu familia şi îşi aşteaptă prietenii plecaţi laViena să fie alături de el. În funcţie de rezultatele analizelor din zileleurmătoare, medicii vor decide când va fi mutat realizatorul tv de la secţia deTerapie Intensivă.

Conformultimului buletin medical privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu,rezultatele testelor sunt foarte bune. Purtătorul de cuvânt al spitalului aprecizat, în buletinul medical, că Huidu a vorbit şi s-a ridicat pe pat. Deasemenea, acesta a precizat că starea de sănătate a realizatorului tv este dince în ce mai bună.

ŞerbanHuidu este uşor slăbit, medicii luând decizia ca el să rămână în continuare laTerapie Intensivă, unde va fi monitorizat în permanenţă.

Realizatorultv Şerban Huidu a ieşit din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cufamilia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, sâmbătă,Prima TV. "E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte,comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii",a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului tv, într-un material difuzatsâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Poliţia austriacă ancheteazăcazul

Unuldintre medicii care îl tratează pe Şerban Huidu preciza că situaţia medicală aacestuia este foarte bună şi că sunt aşteptate rezultatele unor noi analize.

Înfuncţie de rezultatele analizelor pe care le efectuează medicii de la SpitalulUniversitar din Innsbruck se va decide când va fi mutat Şerban Huidu de laTerapie Intensivă. Pe de altă parte, colegii lui Huidu de la "CronicaCârcotaşilor" - Găinuşă, Dezbrăcatu, Hrubaru şi Mistreţul -, urmau săajungă azi la Innsbruck pentru a fi alături de acesta. Totodată, poliţia localăanchetează accidentul lui Şerban Huidu, încercând să stabilească dacăîntr-adevăr condiţiile de pe pârtie au fost precare şi dacă este pusă înpericol viaţa schiorilor.

Apărat de casca de protecţie

Miercuri,Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar dinInnsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropiereastaţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se faceinvestigaţii medicale. Huidu a fost supus, joi dimineaţă, unei tomografiicomputerizate, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi ofractură exterioară a cutiei craniene, spunea, joi, într-o conferinţă de presă,medicul Erich Schumtzhard. Acesta preciza că în următoarele ore starea luiHuidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat săîl trezească din comă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar dinInnsbruck anunţa, vineri, că medicii care îl îngrijesc pe Şerban Huidu auînceput să îl scoată din coma indusă, reducându-i treptat medicaţia care îlţinea în această stare. Dacă nu apar complicaţii, medicii vor decide cât timpva mai rămâne internat Huidu sau dacă se pune problema unui transfer pentrutratament la o altă clinică.

Conformmedicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "desăptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist. De asemenea,medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie Huidu nua suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-08

Mai multe imagini:
Huidu se simte tot mai bine. Rezultatele testelor medicale sunt îmbucurătoare
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...