2017-01-22 03:52

MONDEN


Iat-o pe Andreea Marin cu riduri şi mustaţă!

 |  21:00
Iat-o pe Andreea Marin cu riduri şi mustaţă!

„Zâna” nu-i una bună, ba chiar din contră, în filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”! Andreea Marin a primit rolul unei femei severe, cu care viaţa n-a fost tocmai darnică şi care, culmea, se află la conducerea unui orfelinat, transformând într-un iad viaţa celor care trăiesc acolo. Dacă în prima parte a filmului chiar soţul său, Ştefan Bănică, a jucat rolul de Moş Crăciun, de data aceasta, barba albă şi hainele roşii i-au revenit lui Dragoş Bucur.

Andreea Marin a împodobit bradul de Crăciun mai devreme anul acesta, însă nu acasă, ci pe platoul de filmare a producţiei MediaPro „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”. Cel care îşi pune barbă albă de data aceasta este Dragoş Bucur: „Este pentru prima oară când îl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei când mă va vedea! De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea”. Vlad, personajul său, este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a cărei viaţă se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună. Ioana este un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabilitatea din intimitatea ei. „A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a părut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul să învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care îi admir aflaţi în distribuţia filmului şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut.”

Scenariu de la Hollywood

Scenariul comediei este semnat de un tânăr scriitor din Hollywood Collin Jay Blair şi adaptat în română de Gabriela Ceuta. Povestea este emoţionantă şi o urmăreşte pe Ema, o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, care are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase. Echipa formată din regizorul Jesus del Cerro şi producătorul Alma Sârbu au desfăşurat o întreagă campanie pentru alegerea copilului din rolul principal. Totuşi tot o cunoştinţă mai veche s-a dovedit a fi cea mai bună alegere: Patricia Posluşnic, cea care a interpretat fetiţa de pe străzi din „Nasa”.  Distribuţia este completată de Gheorghe Visu, în rolul tatălui lui Vlad, şi de Dana Rogoz - voluntară de profesie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05

Mai multe imagini:
Iat-o pe Andreea Marin cu riduri şi mustaţă!
zoom

TAGURI: andreea marin, stefan banicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TSUKIYAMA AKIHARU
25 Dec 2012

unde ai auzit etnic zorilor? mars in mortii matii!

Adauga un comentariu

Random image