2018-12-13 08:33


Iată cum își distrează vedetele copiii! Pepe a dat petrecere mare pentru Maria

 |  18:52
Iată cum își distrează vedetele copiii! Pepe a dat petrecere mare pentru Maria

Weekendul trecut a fost unul plin de activități pentru părinții din showbizul autohton! Cel puțin pentru Pepe, sâmbăta a fost o zi cu totul și cu totul specială. Artistul și-a sărbătorit fetița, dând petrecere mare în cinstea Mariei, care a ajuns la vârsta de 3 ani. Persoanaje animate desprinse din lumea Disneyland, jucării, un tort personalizat, numeroși copii au făcut din aniversarea micuței un eveniment de neuitat.

De dragul celor mici, părinții fac orice, iar pe aceeași idee mizează și Pepe. Cântărețul a dat petrecere mare pentru fetița lui, Maria, ea sărbătorind, sâmbătă, 3 ani.

„La mulți ani, Maria! Comoara sufletului meu și bucuria noastră, a tuturor. Te iubim din tot sufletul! De când te-ai născut viața mea e colorată și plină de sens... Ești responsabilitatea și fericirea mea!”, a fost urarea pe care a făcut-o celebrul artist fiicei sale, pe contul său de Facebook. Artistul și-a invitat și câțiva colegi de breaslă să-i fie alături la acest eveniment important. Au onorat invitația Connect-R, vechea sa prietenă Oana Roman, dar și Diana Munteanu, cea alături de care prezintă emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Bineînțeles, invitații din showbiz  au venit însoțiți de copiii lor. Fericiții părinți, Pepe și Raluca, au avut-o alături și pe junioara familiei, Rosa Alexandra.

Mihaela Rădulescu și Ayan au petrecut „militărește”

Ayan a preluat pasiunea pentru sport și adrenalină de la mama sa, Mihaela Rădulescu, drept urmare, cei doi au fost prezenți și în acest an la un complex turistic din Orăștie, singurul cu tematică militară din Europa. Locul în care vedeta de televiziune și fiul său au ales să meargă dispune de 6 trasee de cățărat de dificultate progresivă, accesibile pentru diverse categorii de vârstă şi cu diverse abilităţi sportive, 77 de platforme şi elemente de căţărare dispuse la înălţimi maxime ce ating de la 3 până la 30 de metri. Cu riscul de a da naștere unor discuții în contradictoriu, Mihaela a explicat din start că preferă ca Ayan să-și petreacă timpul liber în natură și să practice diverse activități sportive, decât să stea în fața calculatorului.

„Aventura de la Arsenal Park – Orăștie s-a încheiat cu bine - fii-miu e fericit, Tango a devenit și el soldat și eu vreau să le mulțumesc din toată inima celor care lucrează acolo, pentru dedicație, grijă și profesionalism. E al treilea an în care mergem la Orăștie și probabil că vom continua până va face Ayan armata! Nu-mi țineți vreo teorie despre pericolul armelor de jucărie în viața copiilor, că-s pregătită cu o listă lungă de lucruri și greșeli pe care le fac alți părinți în creșterea copiilor. Îi susțin pasiunile copilului meu, îi înțeleg bucuriile simple și sunt fericită că-și petrece vacanțele și timpul liber doar în natură sau făcând sporturi și activități care-l țin la mare distanță de jocuri electronice stupide, televizor sau mall”, a povestit diva de la Monaco pe pagina ei virtuală.

Carmen Brumă și fiul ei, prima vacanță pe litoral

Și fosta prezentatoare de televiziune și-a petrecut weekendul trecut în compania familiei sale. După mai bine de un an de când a devenit mamă, Carmen Brumă i-a făcut, de curând, cunoștință fiului său cu marea. „Ne împrietenim timid cu marea”, a fost mesajul postat de vedetă, însoțit și de o poză cu ea și Vlăduț.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-16

TAGURI: vedete, copii, pepe, maria, petrecere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...