2019-01-21 18:29


Iată primul DANS al președintelui TRUMP și al Primei sale Doamne, Melania!

 |  20:24
Iată primul DANS al președintelui TRUMP și al Primei sale Doamne, Melania!

Pentru primul dans in calitate de presedinte al SUA si de Prima Doamna, Melania si Donald Trump au ales melodia "My way", a lui Frank Sinatra. Cuplul prezidential a deschis primul bal de investire - Liberty Ball, apoi a participat vineri seara tarziu la al treilea si ultimul bal de investire si la taierea unui tort, impreuna cu membri ai Fortelor armate ale Statelor Unite.

Doua baluri au loc la Centrul de conferinte Walter E. Washington, iar al treilea, in onoarea fortelor armate, la Muzeul National.

"Oameni care nu au fost prea draguti cu mine au spus ca noi am facut o treaba foarte buna astazi. Este ca si cum Dumnezeu ne privea", a spus presedintele Trump, pe scena Liberty Ball.

După ce a mai ţinut un scurt discurs unde Donald Trump i-a mulțumit "suporterului numărul 1”, adică soției Melania, cei doi au dansat pentru prima dată în calitate de președinte și Primă Doamnă a SUA.

Vicepresedintele Mike Pence si sotia sa, Susan, dar si alti membri ai familiei Trump li s-au alaturat Melaniei si lui Donald Trump, in timpul primului dans.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-21

GALERIE MEDIA


TAGURI: primul dans, donald trump, melania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...