2018-12-13 11:18


Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !

 |  19:55
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
De la jumătatea lunii aprilie, la Pro TV, vaîncepe cea de-a unsprezecea confuntare a visurilor în ringul de la “Dansezpentru tine”. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport Corina Caragea,cântăreaţă Corina Bud, Lavinia Parva (ex-Spicy), Roxana Ionescu, Florin Piersicjr, Costin Sforaru, actorul din serialul “Moştenirea”, de la Pro Tv, AugustinViziru, din telenovela “Iubire şi onoare”, de la Acasă Tv şi Cove promit să-şidedice următoarele luni din viaţa lor partenerilor lor de dans şi de vis.

CORINA BUD luptă alături de EDUARDIONUŢ VASILE care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie.Edi este un “copil mare într-un copil mic” care s-a maturizat mult preadevreme, copleşit de problemele familiei sale. Edi are o familie numeroasăformată din 9 membri, de curând această “îmbogăţindu-se” cu o pereche degemene. Mama sa este acum în concediu postnatal, iar tatăl lucrează ca spălătorde vase într-un restaurant. În plus, Edi vrea să-şi ajute şi fratele mijlociucare în urma unui accident la vârsta de 3 ani prezintă arsuri pe tot corpul şiare nevoie de o operaţie de grefare a pielii. Edi a fost nevoit să munceascăîncă de când avea 10-12 ani pentru a-şi ajuta părinţii şi fraţii mai mici. Aînceput cu împachetarea lenjeriilor de pat. Niciodată nu i-a fost ruşine cumunca sa, ci din contră, se simţea mândru că poate fi util. Apoi a lucrat într-unatelier de croitorie. A reuşit să meargă o perioadă în paralel şi cu munca şicu şcoala, dar în cele în urmă, copleşit de probleme, a pierdut doi ani deşcoală. Edi a întrerupt cursurile Liceul Tonitza, secţia de Arte plastice, înclasa a X-a. Este foarte talentat, desenează şi pictează. Acum, Edi a ajunssă-şi ajute financiar familia din hainele pe care le creează şi le vinde peinternet şi din prestaţiile lui ca dansator.

LAVINIA PÂRVA şi DECEBAL NEGOIŢĂlupta pentru că fiul lui Decebal să învingă boala de care suferă. Decebal şisoţia sa şi-au dorit foarte mult un copil, aşa cum îşi doreşte orice familietânără. Din păcate, primul lor copil s-a născut cu un cromozom în plus, cuTrisomia 21 - sindrom Down. A fost copleşitor pentru părinţi mai ales că Vladuta fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârsta de 9 luni afost operat pe cord la Cluj. Operaţia a fost un succes. Părinţii au făcuteforturi să-i ofere şansă lui Vladut de a fi ca ceilalţi copii, dar nu este deajuns. Este evaluat periodic şi evoluţiile lui sunt spectaculoase. Specialiştiispun că are foarte mari şanse să fie recuperat în aşa fel încât să ajungă unadult independent. În acest moment face doar terapieprin joc, de două ori pe săptămână. Pentru a progresa, are nevoie dekinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA. Aceste şedinţe costa foartemult şi trebuie făcute zilnic pentru a avea rezultate, ceea ce este pesteputerile părinţilor. Vladut mai are un frăţior de un an şi jumătate, MatiasIoan. Decebal este inspector credite IMM iar soţia sa sta acasă şi are grijă decei doi copii. Nu au apartamentul lor, locuiesc într-un apartament ANL, cu 2camere, închiriat de la primărie.

CORINA CARAGEA i s-a alăturat lui ŞTEFAN GHEORGHIU încompetiţia “Dansez pentru tine” pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care asuferit un grav accident rutier pe când traversă stradă pe trecerea de pietoni.În urmă acestui accidentCamelia a rămas imobilizată la pat şi este în continuare internată la secţia deNeuromotorie a Spitalului Mangalia. Stefan vrea să lupte pentru sora lui pentrua-i putea plăti în continuare tratamentele şi şedinţele de recuperare. Stefan arămas tot timpul alături de sora lui. A fost nevoit să renunţe la serviciu (eramaseur terapeut) şi s-a dedicat în totalitate îngrijirii surorii lui. TotStefan împreună cu mama lui îi susţin financiar pe cei doi copii ai Cameliei,Cristina şi Alexandru, deoarece soţul ei nu le oferă niciun fel de sprijin dincauza problemelor cu alcoolul. Mama lui Stefan este pensionara şi are un venitde 700 RON. Şi ea are probleme de sănătate. Tatăl lui Stefan a decedat în urmăcu 10 ani, fiind bolnav de cancer. Stefan susţine toată familia şi îl creşte cape copilul lui pe nepoţelul Cameliei (fiul Cristinei), în vârstă de 4 ani.Stefan şi-a luat şi el viaţa în piept de tânăr, s-a susţinut fără probleme peel şi toată familia lui şi ar face-o în continuare dacă nu ar fi fostaccidentul Cameliei.

ROXANA IONESCU luptă alături de ŞTEFAN REBEJA pentru ascăpa familia acestuia de sărăcie. Stefan provine dintr-o familie săraca, dariubitoare şi caldă, iar Stefan este genul de om care ar face orice pentru ceidragi, genul de om pentru care familia este sfânta. Familia lui Stefan a fosttot timpul săraca, fraţii lui mai mari au fost nevoiţi să emigreze, chiar şiStefan învaţa în România pentru ca să se poată întreţine, să nu fie o povară,ci din contră - să fie un sprijin pentru părinţii şi frăţiorul lui mai mic.Deşi tatăl lui Stefan a fost la un moment dat chiar primarul satului în caretrăiesc, această perioadă n-a făcut decât să-i sărăcească şi mai mult pentru căvorbim despre nişte oameni atât de cinstiţi încât au simţit că este de datorialor să-i ajute pe toţi sătenii, să facă lucruri pentru comunitate dinveniturile proprii. Stefan a luat viaţa în piept, învaţă, munceşte şi danseazăşi nu regreta niciun moment că nu a putut ţine pasul cu colegii lui dansatoricare şi-au permis profesori, antrenamente în străinătate, participări laconcursuri.

GABRIEL COVESEANU va face echipă la “Dansez pentru tine” cu CLAUDIAANAMARIA RAEA care doreşte să îi ofere mamei sale o locuinţă. Femeia a avuto viaţă plină de încercări şi suferinţe. În urma unei căsnicii eşuate a avut unbăiat, Vali. Din dorinţa de a-i oferi o familie, s-a căsătorit cu un bărbatviolent care a abuzat de băiat. În urma acestei căsnicii, femeia a avut-o peClaudia şi pe fratele acesteia, Daniel. Când era în anul I de facultate, Valis-a îmbolnăvit de schizofrenie paranoidă. A fost nevoit să renunţe la şcoală şil-au internat într-un spital de boli mintale. După divorţ, mama a cumpărat ogarsioniera, dar a fost nevoită să o vândă pentru a-l putea internă pe Valiîntr-un centru de specialitate. Mama a avut şi un accident de maşină în urmacăruia a rămas paralizată în partea frontală a capului şi cu dureri alespatelui şi picioarelor. În prezent, Claudia şi mama ei trăiesc amândouădintr-o pensie de boala de 600 lei şi pensia alimentară de 125 lei şi locuiescîn chirie. Ca să poată învăţa şi ca să-şi poată susţine mamă, Claudia lucreazăîntr-un salon de masaj erotic. Nu-i este ruşine de meseria ei, dacă asta opoate face să-şi susţină mama şi să-şi urmeze visul de a face facultatea, dea-şi fauri o viaţă total diferită de a mamei ei, o viaţă în care să nu depindăde nimeni.

COSTIN SFORARU intra în competiţia visurilor alături de MĂDĂLINACORDUNEANU care visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă decoşmar până acum. Pentru mama Madalinei, viaţa alături de soţul sau a fost uncoşmar care a început înainte de a se naşte Madalina. Bărbatul umblă mai tottimpul beat şi fără serviciu şi îşi agresa soţia zilnic. Chiar şi când eragravidă a lovit-o cu brutalitate şi din cauza asta era să facă avort. Au fostzece ani de teroare pentru Madalina şi mama ei. "Îmi aduc aminte că într-ozi când eram la grădiniţă m-a bătut... şi eram aşa, ca de vată, că nici nuputeam sta pe pat. A doua zi la grădiniţă mama m-a îmbrăcat cu ciorapei albi casă nu mi se vadă vanataiele de pe picioare. La şcoală aveam note numai de FB.În clasa a III-a am luat un Bine şi m-a bătut de mi-au sărit ochelarii şi auzburat pe geam". Madalina a stat la centrul de securitate, iar clasa aIV-a a făcut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frică de tatăl eicare venea la şcoală şi îi ameninţa cu cuţitul. A schimbat patru şcoli, iarcând a avut posibilitatea să se ducă la lotul naţional de gimnastică ritmică,tatăl ei nu şi-a dat acordul pentru a putea pleca în străinătate. De cândpărinţii ei s-au despărţit, Madalina şi mama ei locuiesc cu chirie într-ogarsonieră modestă. Tatăl sta şi acum în apartamentul lor de trei camere iarprocesul de partaj al bunurilor comune durează deja de 4 ani. Mama a muncit lafabrica de mobilă până când s-a îmbolnăvit, acum 10 ani. Madalina munceşte,învaţă şi are grijă de mama ei pe care trebuie să o ducă chiar şi la baie şi cutoate astea nu-şi pierde curajul, îşi doreşte s-o ştie pe mama ei în siguranţă,pentru a-şi continua viaţa, în care deocamdată este hotărâtă să nu impliceniciun bărbat.

AUGUSTIN VIZIRU va dansa în competiţia “Dansez pentru tine” cu AURORATONEA care îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame şineputinţe. Părinţii Aurorei s-au certat mult când aceasta era copil, iar dincauza alcoolului, ea şi sora ei asistau la scene de groază, pline de violenţăşi vorbe urâte de care avea parte mama lor. După ani de chin, mamă aurorei adecis să-şi părăsească soţul, iar Aurora a încercat să-I fie alături în nouăviaţă. Mama ei a întâlnit un bărbat bun alături de care a construit o familiearmonioasă în care a apărut şi un copilaş, Mario care a dat sens şi veselievieţii lor. În timp ce Aurora era plecată la muncă în Olanda, în viaţa mamei eise petrecea o mare tragedie. Soţul ei, tatăl lui Mario, a murit lovit de fulgerşi a lăsat în urmă fără niciun sprijin o femeie îndurerată şi un băieţel de 5luni. Când a revenit în ţară, Aurora abia şi-a mai recunoscut mamă care eradistrusă atât fizic, cât şi psihic. S-a îmbolnăvit pe sistem nervos, a făcut odepresie foarte urâtă şi nu a mai putut locui în casa unde îşi găsise linişteadeoarece omul care îi oferise dragoste nu mai există. S-a mutat la mama ei careputea să mai aibă grijă şi de cel mic şi să o susţină moral şi pe mama Aurorei,însă după puţin timp, bătrâna a murit lăsându-i din nou singuri pe cei doi. Auurmat momente cumplite pentru mama Aurorei căreia i se sfâşie sufletul cândvede că aceasta nu mai reacţionează în nici un fel şi că e cufundată în durere.Tatăl Aurorei a fostgrav bolnav, dar cu ajutorul tratamentelor şi citostaticelor s-a pus pepicioare. În continuare are problemecu alcoolul. Sora Aurorei a avut în trecut probleme cu drogurile. În urma unuitratament a reuşit să scape de acest viciu. Aurora îi iubeşte şi îi ajută petoţi, chiar şi pe tatăl ei

FLORIN PIERSIC JR şi ALINA ATODIRESEI vor lupta în paşi dedans pentru că familia Alinei să iasă din sărăcie şi să trăiască fără grijăzilei de mâine. Deşi au început doar cu “o pătură în geam, două furculiţe, douălinguri şi câteva oale”, părinţii Alinei au reuşit să facă din căsuţa lor uncămin pentru cele două fiice. Tatăl Alinei a lucrat ca mecanic auto şi dincauza condiţiilor vitrege de muncă, frig, ploaie, s-a îmbolnăvit. În urmă cutrei ani a fost operat de hernie şi apoi n-a mai putut să continuie aceastămeserie. Acum lucrează ca şofer, dar fără carte de muncă şi datorită noiimeserii este nevoit să plece mult din ţară. Tatăl are şi un ulcer care din cândîn când nu-i da pace şi familia sta cu grija lui, pentru că este mai mereu pedrumuri. Viaţa familiei s-a schimbat complet din cauza problemelor financiareapărute imediat după operaţia tatălui. Au făcut un împrumut bancar pentru arenova locuinţa unde stau. Apoi a trebuit să vândă maşina familiei pentru areuşi să se descurce. Mama Alinei se ocupă de bucătărie şi de băi la firma undelucrează. Şi ea are probleme de sănătate. A fost operată de varice la picioruldrept, iar acum are nevoie de o intervenţie şi la piciorul stâng. Varicele cucât se întind pe picior, cu atât mersul îi devine greoi, statul în picioare lamuncă tot mai greu. Familia Alinei este foarte unită, se susţin unii pe alţii,iar Alina îşi doreşte să nu le lipsească nimic. Alină munceşte şi ea, se poateîntreţine, dar îşi doreşte să fie toţi împreună, tatăl să nu mai trebuiască săplece şi să-şi continuie viaţa fără griji.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04

Mai multe imagini:
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom

Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom

Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
Iată cazurile şi perechile noului sezon ''Dansez pentru tine'' !
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...