2018-12-18 13:22


Iată-l pe Răzvan Ciobanu pe tocuri!

 |  21:00
Iată-l pe Răzvan Ciobanu pe tocuri!

La începutul anului, Răzvan Ciobanu mărturisea că atunci când afacerea din domeniul modei a dat faliment, a intrat într-o depresie groaznică din care a reuşit să iasă abia după câteva luni de băut zilnic câte o sticlă de whisky. Nici drogurile nu i-au fost străine, însă susţine că nu cocaina l-a dus la faliment, ci prietenii care l-au furat. Între timp, designerul şi-a mai revenit şi chiar dacă a pierdut mai mult de jumătate de milion de euro, este bucuros că i-au rămas pantofii şi genţile, peste 100 la număr.

După o perioadă în care s-a dat la fund şi a locuit mai mult la Londra decât în Bucureşti, poate şi pentru că aici nu mai are casă, Răzvan Ciobanu a onorat invitaţia la Gala Premiilor VIP, eveniment desfăşurat marţi seară, la piscina hotelului Ambasad'Or din Otopeni. Designerul a fost premiat pentru reuşitele din domeniul modei, fiind încurajat astfel să revină în peisaj. Îmbrăcat în negru, cu părul răvăşit, cearcăne adânci şi vizibil obosit, poate şi pentru că zilele acestea tatăl lui a trecut printr-o operaţie riscantă la inimă, Răzvan a optat pentru o pereche de ghete cu platforme înalte. Încălţările au atras atenţia, însă în străinătate acestea sunt cât se poate de întâlnite în rândul bărbaţilor, tot mai mulţi creatori de modă încălţându-şi modelele masculine în tocuri înalte. O astfel de pereche de cizme cu platforme înalte poate depăşi 1.000 de euro, mai ales dacă este semnată de un designer celebru.

Anul trecut, Lenny Kravitz a fost aspru criticat pentru cizmele cu toc înalt pe care le-a purtat pe străzile din New York, fiind chiar pusă la îndoială orientarea lui sexuală din cauza preferinţelor vestimentare. Rockerul are 47 de ani şi s-a iubit cu frumuseţi celebre, printre care Nicole Kidman şi Adriana Lima, însă tocurile pe care le-a purtat le-a dat multora de gândit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04

Mai multe imagini:
Iată-l pe Răzvan Ciobanu pe tocuri!
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...