2017-01-23 21:01


Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor

 |  14:21
Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor

Venirea primăverii este un motiv de bucurie pentrutoată lumea şi un moment aşteptat cu multă nerăbdare. Vedetele ACASĂ întâmpinăprimăvara cu ghiocei, zambile, mărtişoare handmade sau clasice aducătoare denoroc şi îşi amintesc cu bucurie de cele mai frumoase mărtişoare primite de lacolegii de şcoală şi de pe platourile de filmare sau de la părinţi şi iubiţi.

Adela Popescu are un mărţişor la care ţine foarte mult: “Am primit de la ofetiţă un mărţişor făcut de ea, o floricică crosetata, ţin foarte mult ladarurile pe care le primesc şi le păstrez pe toate”, spune actriţă.

“Se spune că mărţişoarele - cosar aduc noroc. Anulacesta, pe 1 Martie o să port doi cosari, să fiu sigură că ajunge norocul undetrebuie!”, spune amuzată Andreea Pătraşcu.

Mădălina Drăghici, protagonistă telenovelei “Iubire şi onoare”, mărturiseşte ca lucrurilemărunte o fac fericită, iar de 1 Martie, niciodată nu uita să-i dăruiască ofloare mamei sale: “Mărţişorul este o sărbătoare frumoasă pentru mine. Mă bucurde lucruri mărunte, iar venirea primăverii este un motiv de bucurie şisărbătoare! Îmi place să primesc flori şi mărtişoare, dar şi să ofer, mai alesmamei”.

Pentru Ioana Ginghină, cel mai drag mărţişoreste o broşă pe care i-a cumpărat-o soţul ei, Alexandru Papadopol: Ştie că sunto mare fana a târgurilor handmade şi vintage aşa că mi-a cumpărat-o el peaceastă; un mărţişor pe care îl poţi purta şi în restul anului, nu doar înMartie”.

Atât pentru Nicoleta Luciu, cât şi pentruElvira Deatcu, mărţişorul are o semnificaţie aparte. În lună martie NicoletaLuciu a aflat că este însărcinată, iar pentru Elvira Deatcu cele maifrumoase mărtişoare sunt copiii ei: “Luca este născut pe 8 martie şi Filip pe12 martie”, declară actriţă.

Ana Maria Gheorghe îşi aminteşte cu drag de un mărţişor primit de la tatăl ei pe care l-aiubit foarte mult: “Am primit de la tatăl meu, de 8 martie, un coş imens cu 99de fire de garoafe albe şi roşii. Au avut o mare valoare sentimentală pentrumine. Sunt mai bine de 13 de atunci”.

Anul acesta, Ioana Maria Moldovan a primitde la iubitul ei o brăţară cu pietre semipretioase şi un medalion în formă dedelfin tocmai de la Tg. Mures, de la tatăl ei: “Chiar dacă ştiu că tata nu uitaniciodată de acest obicei, totuşi în fiecare mă surprinde gestul lui şi maiales mărţişorul. În şase ani de zile am reuşit să am o mini colecţie demărtişoare de suflet care cuprinde: 4 delfini, 1 inimioara şi un Tweety, care eatracţia colecţiei. Anul acesta colecţia s-a mărit cu un delfin. Mărţişoarelesunt de fapt mici medalioane din aur şi argint. După ce trece lună Martie leport la brăţara sau lanţ”, spune prezentatoarea “Povestirilor adevărate”.

În lună martie, Adriela Morar primeştemărtişoare lucrate manual de tatăl ei, pe care le păstrează în sertarul cuamintiri: “În fiecare an m-am bucurat de mărţişoarele primite de la tata. Anultrecut am primit şi o zambilă într-un ghiveci, de care am avut multă grijă.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-10-05

Mai multe imagini:
Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor
zoom
Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor
zoom
Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor
zoom

Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor
zoom
Iată mărţişoarele preferate ale vedetelor
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image