2018-12-12 21:43


Iepurasul i-a adus deja Adelei Popescu un catel, din partea lui Radu

 |  11:28
Iepurasul i-a adus deja Adelei Popescu un catel, din partea lui Radu

In editia speciala dePaste a emisiunii “De Suflet”, pe care Dana Rogoz o prezinta sambata de la ora20.30 la ProTv International primii invitati vor fi Adela Popescu si RaduValcan, pe care telespectatorii ii urmaresc in serialul “Iubire si onoare”.

Si pentru ca tot sintprieteni foarte buni, Dana a pregatit cuplului un set de intrebari fulger lacare cei doi au raspuns pe nerasuflate. E adevarat, nu tot timpul cu aceleasivariante, dar Adela si Radu s-au amuzat de maniera inedita prin care Dana i-aprezentat telespectatorilor romani din toata lumea. Cei doi au povestit ca sepregatesc sa petreaca Pastele impreuna, la Şuşani la parintii Adelei. „Pentru mine este foarte important pentru ca,desi am petrecut si Craciunul impreuna acum sint parte din familie. Sintconvins ca va fi de asemenea interesant, Adela mi-a povestit foarte multedespre traditiile din zona si abia astept sa le descopar si sa le traiescimpreuna cu ea”, declara Radu.

„Mie mi se parefoarte firesc”, spune interpreta lui Carmen in serialul „Iubire si onoare”. „Amtrecut de perioada de inceput in care iti pui problema sa petreci o sarbatoarecu cineva. Atunci cind ai o relatie serioasa si totul e bine, sa petreci Pasteleimpreuna cu iubitul tau si toata familia ta este un curs firesc al lucrurilor”,spune Adela. Amindoi i-au povestit deja Danei ce cadou le-a adus Iepurasul, saumai precis ce isi dorea Radu foarte mult si i-a facut cadou Adelei.

Un ciobanescgerman in virsta de 3 luni si jumatate care a fost botezat Paco. Deja el faceparte din familie, vedeta povesteste ca Radu se ocupa mai mult de el, mai alescind trebuie scos afara, dimineata devreme. Adela inca se acomodeaza cu noullocatar din apartament, spunind ca pina acum a fost foarte cuminte, mai ales laprima baie cind a stat nemiscat. „Bine, eu tind sa cred ca a stat asa cumintepentru ca era inghetat de frica”, adauga ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...