2017-01-21 06:26

MONDEN


Ilie Năstase, atac la Bahmu’: Condoleanţe lui Prigoană că e soţul doamnei!

 |  14:43
Ilie Năstase, atac la Bahmu’: Condoleanţe lui Prigoană că e soţul doamnei!

Ilie Năstase o ţine din scandal în scandal şi fanii marelui tenismen nu sunt la curent doar cu certurile publice ale acestuia cu iubita Brigitte, ci şi cu ziarişti sau diverse persoane publice care îndrăznesc să insinueze că ar trebui să-şi tempereze nervii. Ultima pe lista lui Năstase este Adriana Bahmuţeanu, nevasta lui Prigoană declarând că sportivul nu are cei şapte ani de acasă dacă a putut să jignească în termeni greu de reprodus câţiva jurnalişti care vroiau să îi ia un interviu.

lie Nastase este anchetat in prezent de DNA din cauza unor nereguli gasite in acte din perioada cand era presedintele Federatiei Romane de Tenis. Intampinat de presa la intoarcerea in tara, fostul tenisman a injurat ca la usa cortului pe aeroport si mai ca i-a bruscat pe ziaristii care voiau sa-i ia un interviu.

“Bă, tu eşti prost? Bă, eşti prost? Vrei să te iau la bătaie?", "Băi, tâmpitule, pleacă mă dracu de aici!", "Ăsta e şi mai prost că şi râde. "Eşti şi gras şi prost!", le-a strigat Năstase ziariştilor.

Atitudinea agresiva si limbajul presarat cu injurii la adresa presei, a indignat-o pe Adriana Bahmuteanu.

“E urât să jignești un ziarist, mai ales când ești personă publică și îți dorești să apari. Asta e dovadă că unii nu au cei 7 ani de acasă. Nu zic că domnul Ilie Năstase nu are niște realizări remarcabile, dar vorbește urât. Și pe mine m-a tras de urechi într-un mod agresiv și mi-am schimbat părerea despre el. Unele persoane, când ajung la a treia tinerețe și vor să apară în presă cu parteneri de viață mult mai tineri, cu diverse lucruri pe care le fac, trec printr-o criză de personalitate. Cred că faptul că îmbătrânești te face mult mai nervos, și acesta este și cazul lui Ilie Năstase", a spus Bahmu', joi, în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

“Ei m-au sunat când eram la Paris. Eu nu eram într-o stare foarte bună, sora mea era foarte bolnavă şi le-am spus să nu mă aştepte la aeroport. M-a deranjat faptul că erau vreo zece jurnalitşti care mă aşteptau. Adriana Bahmuţeanu se bagă ca musca în lapte nu era ea în măsură să spună că nu am cei şapte ani de acasă când ea a avut atâtea scandaluri cu soţul ei", a spus Ilie. “Vreau să-i transmit lui Prigoană condoleanţe că este soţul doamnei", a concluzionat sportivul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: ilie nastase, injurat, ziaristi, scandal, Adriana bahmuteanu, prigoanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TICU
04 Feb 2012

Păcat că ne desființăm valorile rând pe rând. Ilie a fost și rămâne un coleric, un răzvrătit pe care l-am admirat cu toții, la superlativ, ani de zile, atunci când ridica arenele de tenis ale lumii în picioare. Acuma a rămas doar cu gafele și nu ne mai plac. Dar oare numai el e de vină? Cei care intră cu cizmele în intimitatea lui procedează corect?

Adauga un comentariu

Random image