2017-01-24 17:15


Ilie şi Amalia Năstase, împreună la fast-food

 |  21:00
Ilie şi Amalia Năstase, împreună la fast-food

Au divorţat în urmă cu doi ani, însă acest fapt nu le-a stricat relaţia de prietenie, mai ales că sunt părinţii a două fetiţe de 6 şi 3 ani care trebuie să crească într-un mediu civilizat. Ilie şi Amalia Năstase nu numai că au rămas prieteni, însă colaborează foarte bine şi ca parteneri de afaceri, iar atunci când se întâlnesc la evenimentele mondene nu fug unul de celălalt aşa cum au făcut săptămâna trecută Monica şi Irinel, ci se salută şi chiar fac glume unul cu celălalt.

La sfârşitul săptămânii, Ilie şi Amalia Năstase şi-au dat întâlnire la fast-food, însă nu pentru a împărţi un hamburger, ci pentru a-l vinde în scop parţial caritabil, susţinând iniţiativa Fundaţiei pentru copii Ronald McDonaldde a proteja copiii aflaţi în dificultate. După ce anul trecut a finanţat achiziţia de aparate de imagistică pentru Spitalul “Grigore Alexandrescu“, anul acesta, Fundaţia pentru copii Ronald McDonald strânge fondurile necesare înfiinţării unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu-Mureş. Echipaţi cu şorţuleţ roşu, Ilie şi Amalia au stat în spatele tejghelei şi vreme de trei ore au luat locul angajaţilor fast-food-ului din Piaţa Romană, servind clienţilor, printre autografe, hamburgeri şi cartofi prăjiţi. Cu zâmbetul pe buze, fostul tenisman a declarat chiar că i-ar plăcea să muncească acolo, numai că se „vinde” prea scump şi cu siguranţă nu sunt bani pentru el. Şi fosta soţie a fost ţinta glumelor sale, Ilie spunându-i Amaliei, la un moment dat, să scoată bani din poşetă pentru copiii sărmani, însă aceasta i-a replicat, tot cu zâmbetul pe buze, că şi-a lăsat geanta în maşină. Atât Amalia, cât şi Ilie au venit la eveniment singuri, neînsoţiţi de noii parteneri de viaţă şi au părut a fi în relaţii foarte bune, amândoi relaxaţi şi joviali, spre deosebire de întâmplarea jenantă de săptămâna trecută care i-a avut în prim-plan pe Monica şi pe Irinel Columbeanu. Aceştia au dat nas în nas la un eveniment monden şi s-au comportat ca doi copii de grădiniţă, Monica părăsind locaţia evenimentului val-vârtej atunci când şi-a zărit fostul soţ în mulţime.

Vegetariana Anca Ţurcaşiu a vândut hamburgeri

Printre cei prezenţi la eveniment s-au mai numărat matinalii Răzvan şi Dani, Raluca Lăzăruţ, Lucian Mândruţă, Oana Sârbu, Roxana Iliescu, Dana Săvuică, Diana Dumitrescu şi Andreea Pătraşcu Ibacka. Deşi vegetariană şi o susţinătoare înfocată a alimentaţiei sănătoase, Anca Ţurcaşiu a acceptat să ia parte la acţiunea desfăşurată la fast-food, pentru că a avut un scop caritabil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-10

Mai multe imagini:
Ilie şi Amalia Năstase, împreună la fast-food
zoom
Ilie şi Amalia Năstase, împreună la fast-food
zoom

TAGURI: ilie nastase, amalia nastaseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image