2016-10-23 02:58

MONDEN


Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză

 |  21:00
Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici anunţa că s-a despărţit de iubitul său, Ciprian Marica, după aproximativ doi ani de relaţie, motivul fiind distanţa dintre ei. Chiar dacă i-a fost foarte greu să pună punct acestei poveşti, vedeta tv a fost hotărâtă şi sigură pe ceea ce vrea.

E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit. Niciodată nu ne-am certat serios”, spunea Ilinca atunci. În tot acest timp, de când a rămas singură, moderatoarea tv a evitat să se implice într-o altă relaţie, deşi nu a dus lipsă de pretendenţi, după cum spune chiar ea. Se pare că nu l-a uitat pe Marica, nimeni nu ştie dacă îi va da o nouă şansă, cert este că Ilinca, deşi a trecut ceva timp, este confuză încă. Vedeta de la Antena 2 spune că deocamdată nu vrea să aibă un iubit.  „Pretendenţi există, dar eu nu îmi doresc o relaţie. Dar nici nu a reuşit nimeni să îmi intre în graţii nici măcar puţin“, a declarat Ilinca Vandici la „Acces Direct“, de la Antena 1.

Revelion în Austria

Până îşi va găsi sufletul pereche, Ilinca se concentrează pe carieră. Mai mult, ea a revenit pe podium în cadrul unei prezentări de modă într-un club din Constanţa, unde toţi cei prezenţi au avut şansa de a o vedea în postura de gheişă. Moderatoarea emisiunii „Ministerul de secrete“ a fost „mireasa“ unei prezentări de modă cu gheişe. Aceasta nu a ratat nici în seara cu pricina să îl aducă în discuţie pe fostul iubit. Mai mult, chiar s-a destăinuit celor cu care stătea la masă, că nu mai are nici o treabă cu Ciprian Marica. „Nu mai vreau să aud de el. Nu mă mai interesează. Cu toate astea, nu pot avea altă relaţie. Nu vreau să mă implic, încă!“, le-ar fi spus blonda. Ilinca le-a povestit celor prezenţi că deja şi-a făcut planuri pentru Sărbători. De Crăciun, vedeta va merge la părinţii ei, la Oradea, iar de Revelion se va distra alături de câţiva prieteni la schi, în Austria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

Mai multe imagini:
Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză
zoom

TAGURI: ilinca vandici, ciprian maricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ciprian, nu te mai face de râs Marica nu se lasă. Marica nu vrea să se retragă. La 31 de ani, Marica speră să prindă un... 19 Oct 2016 | (0)
14 octombrie 1853. Remember Ciprian Porumbescu Născut la Şipotele Sucevei, într-o casă modestă de ţară, ca fiu al Emiliei şi al preotului... 14 Oct 2016 | (0)