2017-01-24 13:19


Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză

 |  21:00
Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici anunţa că s-a despărţit de iubitul său, Ciprian Marica, după aproximativ doi ani de relaţie, motivul fiind distanţa dintre ei. Chiar dacă i-a fost foarte greu să pună punct acestei poveşti, vedeta tv a fost hotărâtă şi sigură pe ceea ce vrea.

E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit. Niciodată nu ne-am certat serios”, spunea Ilinca atunci. În tot acest timp, de când a rămas singură, moderatoarea tv a evitat să se implice într-o altă relaţie, deşi nu a dus lipsă de pretendenţi, după cum spune chiar ea. Se pare că nu l-a uitat pe Marica, nimeni nu ştie dacă îi va da o nouă şansă, cert este că Ilinca, deşi a trecut ceva timp, este confuză încă. Vedeta de la Antena 2 spune că deocamdată nu vrea să aibă un iubit.  „Pretendenţi există, dar eu nu îmi doresc o relaţie. Dar nici nu a reuşit nimeni să îmi intre în graţii nici măcar puţin“, a declarat Ilinca Vandici la „Acces Direct“, de la Antena 1.

Revelion în Austria

Până îşi va găsi sufletul pereche, Ilinca se concentrează pe carieră. Mai mult, ea a revenit pe podium în cadrul unei prezentări de modă într-un club din Constanţa, unde toţi cei prezenţi au avut şansa de a o vedea în postura de gheişă. Moderatoarea emisiunii „Ministerul de secrete“ a fost „mireasa“ unei prezentări de modă cu gheişe. Aceasta nu a ratat nici în seara cu pricina să îl aducă în discuţie pe fostul iubit. Mai mult, chiar s-a destăinuit celor cu care stătea la masă, că nu mai are nici o treabă cu Ciprian Marica. „Nu mai vreau să aud de el. Nu mă mai interesează. Cu toate astea, nu pot avea altă relaţie. Nu vreau să mă implic, încă!“, le-ar fi spus blonda. Ilinca le-a povestit celor prezenţi că deja şi-a făcut planuri pentru Sărbători. De Crăciun, vedeta va merge la părinţii ei, la Oradea, iar de Revelion se va distra alături de câţiva prieteni la schi, în Austria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

Mai multe imagini:
Ilinca Vandici este din ce în ce mai confuză
zoom

TAGURI: ilinca vandici, ciprian maricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image