2017-01-18 12:17

MONDEN


Ilinca Vandici nu dă doi bani pe supărarea Biancăi Drăguşanu, pe care a pus-o la respect pentru că nu-şi vede lungul nasului: “Să ia foc, dacă atât o duce capul şi dacă îi place să se ţigănească!”

 |  19:09
Ilinca Vandici nu dă doi bani pe supărarea Biancăi Drăguşanu, pe care a pus-o la respect pentru că nu-şi vede lungul nasului: “Să ia foc, dacă atât o duce capul şi dacă îi place să se ţigănească!”

Bianca ex-“a lui Bote”, asistenta cea cu vino-ncoa’ din platoul lui Capatos,a enervat-o la culme pe colega ei de trust, Ilinca Vandici, prin declaraţiilepline de tupeu la adresa Mihaelei Rădulescu şi Andreei Marin. Domnişoara Drăguşanuconsideră că divele în cauză nu sunt deloc dive, ci doar nişte femei frumoaseca multe altele în această ţară. Invitată la Brancu în emisiune, Ilinca n-aputut trece cu vederea peste această declaraţie a colegei de trust şi a sfătuit-osă înveţe limba română înainte să deschidă gura. Prezentatoarea de la Antena 2ne-a spus că nu se teme de consecinţe, iar dacă Bianca o va jigni pentru ceeace a declarat, nu face decât să-şi demonstreze nivelul.

„Divele sunt nişte femei extrem de frumoase, şi pe lângă asta au şi niştecariere de succes. Tu, fato, nu poţi să scoţi pe gură o frază întreagă. Frazaeste alcătuită din mai multe propoziţii, asta ca să ştii”, a informat-o IlincaVandici pe Bianca Drăguşanu, la o oră de maximă audienţă, din platoul luiCristi Brancu. După ce în trecut au apărut zvonuri privind o serie de declaraţiijignitoare pe care Bianca le-ar fi făcut la adresa lui Teo Trandafir, pe carear fi numit-o „maldăr de grăsime” şi „vacă împuţită”, declaraţii infirmate demanechin, aceasta are ceva de comentat şi la adresa Mihaelei Rădulescu şiAndreei Marin. Declaraţiile asistentei lui Capatos, potrivit cărora cele douăfemei care au făcut istorie în televiziune nu sunt dive, ci doar nişte femeifrumoase, au scos-o din sărite pe Ilinca Vandici. Sinceră şi curajoasă,prezentatoarea de la Antena 2 nu s-a putut abţine să nu o pună la respect pe roşcatalui Cristea, ex-“blonda lui Bote”, iar acum trebuie să se aştepte la reacţiidure din partea acesteia, Bianca fiind cunoscută pentru temperamentul vulcanic şireplica acidă la adresa celor care nu o ridică în slăvi. „Fiecare dintre noiare o opinie. Când am avut ceva de obiectat, am făcut-o pentru că sunt om deteleviziune şi nu pot să tac atunci când chiar am ceva de spus. Eu nu judec penimeni, mi-am spus doar părerea legat de ceea ce a declarat ea, şi nu cred căam greşit cu ceva. Dacă ea se va supăra, puţin mă interesează. Cine se ţigăneşteşi împroaşcă în stânga şi-n dreapta cu noroi îşi primeşte răsplata. Eu nu suntgenul care să poarte pică, iar dacă ea mă va jigni pentru că i-am spus că nueste în măsură să vorbească aşa la adresa unor femei cu cariere de invidiat,femei realizate, superbe, etalon pentru oricine, înseamnă că atât o duce capul.Cred că multă lume gândeşte aşa şi a avut aceeaşi reacţie ca a mea atunci cânda auzit inepţiile ei. Dar greşeala nu este a ei, ci a celor care îi dau apă lamoară şi o băga în seamă. Cine este ea, la urma urmei? Nu are o carieră, nu arenimic şi atunci de ce ar trebui mediatizată? Păi dacă Andreea şi Mihaela nusunt dive, atunci cine este? Ea? Poate că aşa se consideră ea, dar realitateaeste alta. Uneori, ne creăm nişte impresii despre noi şi ajungem să credem căsunt şi adevărate, iar din când în când trebuie să ne mai coboare cineva cupicioarele pe pământ! Eu nu sunt genul să periez, iar dacă greşesc atunci cândîmi expun punctul de vedere şi sunt acidă, asta este!”, ne-a declarat IlincaVandici, care a completat, amuzată, că ea nu se consideră colegă cu Bianca: “Eusunt la Antena 2, ea la Antena 1, deci nu împărţim un loc de muncă!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-12

Mai multe imagini:
Ilinca Vandici nu dă doi bani pe supărarea Biancăi Drăguşanu, pe care a pus-o la respect pentru că nu-şi vede lungul nasului: “Să ia foc, dacă atât o duce capul şi dacă îi place să se ţigănească!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image