2017-01-22 03:59

MONDEN


Imaginea tatălui după gratii, singura amintire din copilărie a Mirabelei Dauer

 |  18:50
Imaginea tatălui după gratii, singura amintire din copilărie a Mirabelei Dauer

Pe scenă zâmbeşte şi îi binedispune pe cei care îi îndrăgesc muzică, însăpuţină lume ştie ce drame se ascund în sufletul Mirabelei Dauer. Drama cântăreţeiîncepe din copilărie. Când avea 2 ani, Securitatea i-a ridicat tatăl din casă.La 3 ani l-a vizitat la puşcărie, şi-a întâlnit tatăl când acesta era închis şil-a privit printre gratii, iar imaginea părintelui închis a urmărit-o întreagaviaţă. Este şi singura ei amintire, ce i-a rămas fixată în memorie, din copilărieşi despre copilărie.

În emisiunea “Doamne de poveste” de la Acasă TV, de duminică, de la ora16.30, Mirabela Dauer îşi deschide inima şi vorbeşte despre adolescenţa ei săracă,atunci când nu avea cu ce să se încalţe, să se îmbrace. Lua de la sora ei maimare cu 9 ani pantofi cărora le adăuga vată în vârfuri. Vârsta de 18 ani avea să-iaducă primul mariaj. S-a căsătorit atunci ca să fie liberă şi să poată merge lachefuri fără ca tatăl ei, un pic cam sever, să-i dea ora de sosire acasă. Aurmat apoi şi divorţul, anticipat de toţi, un divorţ cu petrecere în acelaşiloc unde s-a produs şi cererea în căsătorie. Mai simplu spus, a fost o petecerede divorţ.

Al doilea soţ i-a “furat” copilul

Al doilea mariaj avea să fie, mărturiseşte cântăreaţa, drama vieţii ei.După 7 ani de căsnicie, în urma căruia a rezultat şi un copil, fiul ei Nanu, soţulei i-a luat copilul la 3 ani şi nu l-a mai văzut niciodată până la 24 de ani.Mirabela mărturiseşte ca tatăl ei a suferit atât de mult încât a murit dinaceastă cauză. Regretul vieţii ei este că nu s-a luptat cu toate armele să-şirecupereze fiul. Nicu Ceauşescu s-a oferit să o ajute, dar nu a vrut să “calcepeste cadavre”, spune Mirabela. O femeie mică de statură, dar cu un suflet mareşi o inimă de leu, Mirabela a luptat şi a cântat. Şi-a construit singură cariera, o carieră în care nu a fostsusţinută de nimeni la început, nici de părinţi măcar. Prima mână de ajutor avenit de la Ileana Sărăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image