2019-02-22 12:27


În timp ce Iri se distrează cu blondele, Monica se consolează cu Irina, în America, „Copilul meu reprezintă întregul meu univers”

 |  18:13
Gurile rele au prezis căea va fi cea care va călca strâmb în relaţia de cuplu, dar iată că lucrurilestau tocmai invers. În timp ce (încă) soţul ei se bălăceşte cu două blonde înjacuzzi, Monica Columbeanu caută alinare în braţele fetiţei sale în vârstă de 3ani şi jumătate. Dezamăgită de recenta aventură a grizonantului Irinel, vedetadeclară că micuţa Irina „este întregul său univers”. Monica a plecat, din nou,vineri, spre Los Angeles, unde vrea să ia o decizie privind căsnicia ei.

„Copilul meu reprezintăîntregul meu univers”, a scris Monica pe Facebook, ieri, actualizându-şiprofilul cu fotografii proaspete, realizate în Statele Unite. Multe dintreacestea sunt cu Irina, care pare să se fi adaptat de minune noii sale vieţi depeste ocean şi se bucură de fiecare moment petrecut acolo. Nici Monica nu paretristă în poze, deşi a avut parte de evenimente neplăcute cu ocazia ultimeisale vizite în România. Probabil ca să-şi aline dorul de ea, soţul său şi-acăutat refugiu între sânii siliconaţi ai unor blonde care abia aşteptau săapară la Capatos, pentru a se lăuda cu ispravele lor erotice. Filmuleţul careni-l arată pe Columbeanu bălăcindu-se în jacuzzi alături de cele două podoabeblonde a făcut înconjurul internetului şi „a dat de mâncare” multor realizatoride emisiuni mondene. Întrebată dacă se va despărţi de Irinel din cauza acestuiepisod de amor clandestin, Monica a declarat că abia aşteaptă să ajungă înAmerica, pentru a se putea hotărî dacă divorţează sau nu. De altfel, la doar ozi după ce a aterizat la Los Angeles, manechinul a scris evaziv pe Facebook:„Los Angeles, înapoi la treabă. Viaţă nouă, decizii noi...”, lăsând astfel locde interpretări.

S-a întâlnit cu StevenTyler

Cu câteva săptămâni înurmă, Monica a avut bucuria de a se întâlni, la Los Angeles, cu Steven Tyler,solistul trupei Aerosmith. Dornică să ajungă celebră şi în Statele Unite,Monica a luat-o pe urmele tizei sale, Monica Bârlădeanu: studiază englezaintensiv şi merge la castinguri, în speranţa că va da lovitura cu un contractcare să o scoată din anonimat. De curând, vedeta a intrat în portofoliul agenţieide modele Elite Models.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-09-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...