2017-01-21 08:21

MONDEN


În timp ce oraşul Voluntari e tot fără asfalt, primarul Pandele zâmbeşte din tabloide

 |  18:00
În timp ce oraşul Voluntari e tot fără asfalt, primarul Pandele zâmbeşte din tabloide

Peste 4.300 de prieteni virtuali are primarul din Voluntari pe Facebook. Primeşte,zilnic, zeci de felicitări şi comentarii din partea celor care nu îl cunoscpersonal, însă îl plac de la televizor, cota de popularitate a edilului crescând fulminant în urma relaţiei de dragoste cu Gabriela Vrânceanu-Firea. Poate de aceea, Florentin Pandele simte nevoia să menţină legătura cu fanii săi şi îi ţine la curent cu toate mişcările pe care le face,zi de zi.

Primarul zâmbeşte şi dezvăluie fanilor cât este de îndrăgostit, trecând cu briopeste criticile pe care internauţii insensibili i le aduc cu privire laactivitatea sa de la primărie.

Mai mult decât să caute printabloide ştiri care îl au în vizor şi să le selecteze pentru cei 4.300 şi ceva de prieteni virtuali, Pandele îi ţine pe aceştia la curent şi cudetalii din luna de miere care se întâmplă zilele acestea în Turcia. Pesemne că primarului îi place să fie personaj monden şi să aparăpe aceeaşi pagină de ziar colorat alături de piţipoancele în vogă alemomentului. Dacă anumiţi cetăţeni ajung să fie recunoscuţi pe stradă împotrivavoinţei lor şi fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi păstra viaţa privatădeparte de ochii curioşilor, există şi personaje care insistă să apară în presa colorată. Mulţi ar putea considera acest lucru degradant şi inutilpentru existenţa lor, mai ales dacă nu îşi câştigă existenţa de pe urma imaginii. Primarului Pandele însă îi place să fie popular. Apare în emisiunide divertisment, dă interviuri pe la ziare în care vorbeşte despre relaţia cuGabriela, spune tabloidelor ce i-a cumpărat soţiei sale de ziua ei, face şedinţefoto şi ţine lumea la curent, pe Facebook, cu ce se întâmplă în luna lor demiere. Oamenii îl felicită, însă printre pupici îl întreabă şid-ale primăriei, cum ar fi “când veţi asfalta străzile din Voluntari?”. Dupăposibilităţi, primarul încearcă să clarifice problemele urbei împreună cu cetăţenii,însă nu toate se rezolvă printr-un click, dar dragostea îţi dă aripi şi poatecă, la întoarcerea din luna de miere, oraşul Voluntari va fi înfloritor ca şidragostea celui care îl păstoreşte. După nunta de acum o săptămână, cu care fanii au fost puşi la curent cu ajutorul celor 200 defotografii cu care primarul s-a mândrit pe Facebook, însurăţeii au plecat înluna de miere în Turcia. Amorezii au parte de lapte şi miere, baclavale şi şhaorma, săruturi fierbinţi la apus de soare, dar şi de multe bliţuri, pentru că populaţia din ţară trebuie să ştie ce fac ei înluna de miere. Unora li s-ar părea ciudat şi să deschidă calculatorul în aceastăperioadă de dragoste maximă, darămite să mai acceseze şi contul de Facebook şisă posteze mesaje pentru fani. Se pare că această pasiune, care a urcat şi întopul principalelor motive de divorţ în epoca modernă, l-a afectat şi pe Pandele, însă Gabriela îl înţelege şi chiar îl şi întrece cu vreo mie deprieteni, tot virtuali şi ei.

Problema străzilor, dezbătută pe Facebook

Încă din prima zi, primarul s-apozat cu frumoasa lui soţie pe genunchi, la malul mării, a numit-o “Primazi din «luna» de miere,la plajă, în Antalya :) mai e o zi până la aniversarea Albinutzei...mulţumimtututor celor care ne-au transmis gândurile lor bune, după nunta noastră...Le întoarcem înzecit:)” şi a primit pentru asta 125 de comentarii de felicitări, iar 300 de oameniau dat click pe opţiunea “îmi place” din dreptul fotografiei. “Soarele să vătopească grijile”, spune un fan, în timp ce un altul îi urează “La mulţi ani!” Gabrielei,însă rămâne cu picioarele pe pământ şi completează: “Când asfaltaţi străziledin Voluntari?” în dreptul altei poze postate de primar. Cea din urmă ne-o aratăpe prezentatoarea Antenei 3 cu un tort în formă de inimioară în braţe, iarprimarul ne informează că a fost primit din partea hotelului în care sunt cazaţi.Şi dacă doamnele, romantice din fire, apreciază romantismul şi sensibilitateaprimarului, domnii, cei mai răi dintre ei, cu siguranţă, critică activitatea dela primărie a îndrăgostitului Pandele. Săgetat de Cupidon, edilul nu vede şi nu aude vorbele grele aruncate dintastatură şi încearcă să facă faţă energiilor negative care se îndreaptăvirtual asupra-i cu zâmbete largi din toate cele 250 de fotografii pe care le-aîncărcat, deocamdată, în reţeaua de socializare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-04

Mai multe imagini:
În timp ce oraşul Voluntari e tot fără asfalt, primarul Pandele zâmbeşte din tabloide
zoom
În timp ce oraşul Voluntari e tot fără asfalt, primarul Pandele zâmbeşte din tabloide
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image