2019-01-16 20:32


Înainte de nuntă. Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au despărţit după cinci ani

 |  17:28
Înainte de nuntă. Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au despărţit după cinci ani
Gabriela Dumba

Programul foarte încărcat al amândurora este de vină pentru încheierea relaţiei dintre Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton. Juratul X Factor şi pilotul de Formula 1 au decis să se despartă după cinci ani pentru că le era foarte greu să întreţină focul dragostei de la distanţă, deşi apropiaţii se pregăteau de nuntă.

O prietenă a lui Nicole (34 de ani) a povestit pentru un tabloid englez că aceasta este absolut devastată în urma despărţirii, mai ales că Lewis Hamilton (28 de ani) se pregătea să o ceară de soţie. Şi în cazul celor doi, “ochii care nu se văd se uită” şi chiar dacă relaţia lor a fost ferită de bârfe şi infidelităţi în cei cinci ani, agenda foarte încărcată a amândurora nu a mai lăsat timp suficient şi pentru dragoste. Deşi a fost surprinsă printre spectatorii numeroaselor competiţii Formula 1 la care participă Lewis Hamilton, Nicole a recunoscut că nu ştie mai nimic despre acest sport şi singurul motiv pentru care se afla în tribune este iubitul său.

Nicole şi Lewis s-au cunoscut în 2007, la evenimentul European Music Awards petrecut la Munchen, iar după şase luni au recunoscut în mod public că sunt împreună. În 2011 au existat zvonuri că s-au logodit şi tot în acelaşi an au decis să ia o pauză, însă la începutul lui 2012 s-au împăcat.

Ultima dată au fost suprinsi împreună pe 10 iunie în acest an, la competiţia Canadian Grand Prix din Montreal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

Mai multe imagini:
Înainte de nuntă. Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton s-au despărţit după cinci ani
zoom

TAGURI: nunta, despartit, nicole, scherzinger, lewis, hamilton, despartit, cinci, ani, x factor, formula 1
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...