2018-09-25 00:26


Începe bătălia starurilor la „Vocea României”. Juraţii şi-au ales concurenţii

 |  18:24
Începe bătălia starurilor la „Vocea României”. Juraţii şi-au ales concurenţii

Cei patru juraţi de la „Vocea României” se pregătesc să revină pe micul ecran. Smiley, Marius Moga, Tudor Chirilă şi Loredana au reuşit să-şi formeze echipele în urma audiţiilor pe nevăzute, în care, doar talentul a contat. După ce, ultimul sezon a fost câştigat de Tiberiu Albu, artistul pregătit de Tudor Chirilă, victoria l-a ajutat acum pe jurat să-şi atragă mai uşor concurenţii în ograda lui.

În timp ce majoritatea vedetelor se bucură de vacanţele din sezonul estival, altele mai şi muncesc. Este cazul juraţilor de la „Vocea României”, care şi-au ales deja concurenţii, pentru a face parte din echipa lor, şi pe care au început deja să-i pregătească. Tudor Chirilă s-a bucurat din plin de simpatia participanţilor după victoria obţinută în ultimul sezon. Deşi, atunci s-a aflat pentru prima dată în această emisiune în calitate de jurat, Tudor a reuşit să facă faţă cu brio show-ului, elevul lui, Tiberiu Albu, fiind marele câştigător al finalei.

“E greu sa fac un bilanţ al audiţiilor pe nevăzute din noul sezon. Pentru mine, experienţa ”Vocea României” de anul trecut a contat foarte mult. M-am implicat foarte tare şi m-am ataşat de concurenţii mei de atunci, însa nu pot face o comparaţie, deoarece nu am apucat să-mi cunosc noua echipă. Am câteva voci foarte bune, chiar excelente. Am câteva voci interesante, care pot deveni excelente. Nu simt vreo presiune a câştigătorului care trebuie să-şi apere trofeul. Ba chiar m-am bucurat că mulţi concurenţi au venit mai uşor în echipa mea decât anul trecut, când a trebuit să lupt mult mai mult, pentru că nu mă cunoşteau şi nu ştiau ce aş putea să fac pentru ei din perspectivă pedagogică. Mi se pare că în toate echipele sunt mult mai multe voci rock decât anul trecut”, a declarat Tudor Chirilă prin intermediul unui comunicat de presă. Nici jurata feminină nu se lasă mai prejos, Loredana mândrindu-se cu cei pe care i-a ales, şi care speră ea, că vor reuşi să ajungă în ultima atapă. “Am o echipă beton, formată din 8 fete şi 6 băieţi, toţi talentaţi şi frumoşi! Am vocile pe care le-am dorit! Voci excepţionale, voci cu sensibilitate, voci cu personalitate!! De abia aştept să începem să lucrăm împreună! Team Loredana!”, a spus cântăreaţa, la sfârşitul audiţiilor pe nevăzute.

 

Smiley: “Sunt entuziasmat de «recolta» mea”

Smiley a reuşit şi el să facă treabă bună în cadrul emisiunii concurs. Ştefan Stan, antrenat de celebrul jurat, a fost cel care a câştigat primul sezon al show-ului „Vocea României”. Astfel, la sfârşitul anului 2011, Ştefan a devenit cunoscut pe piaţa muzicală, iar oportunităţile au început să apară pentru el. Smiley mizează şi acum pe concurenţii, pe care, i-a ales.

„The dream team! Aşa aş putea să numesc echipa mea pentru noul sezon «Vocea României». Sunt oameni cu voci care se fac remarcate, cu personalităţi foarte puternice şi puşi pe treabă! Sunt entuziasmat de «recolta» mea şi acum începem să lucrăm propriu-zis pe piese şi momente în show. O sa fie o competiţie strânsă, sunt foarte multe voci bune şi în celelalte echipe, dar sunt încrezător că fiecare dintre cei din echipa mea poate ajunge «Vocea României»!”, a spus acesta.

Aşadar, fiecare antrenor a început să lucreze cu echipa sa şi să-şi pregătească artiştii pentru confruntările care vor avea loc în ringul show-ului.

“Următorul sezon «Vocea României» promite să fie un sezon plin de emoţii, fiindcă lupta pentru cele mai bune voci este mai strânsă ca până acum! Avem diversitate, voci puternice, pe care le ţii minte, concurenţi cu personalitate, cu care de abia aştept să mă cunosc mai bine şi să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. O să ne distrăm şi o să facem un spectacol demn de cel mai bun sezon! Sunt foarte mulţumit de echipa MEA şi aşteptăm toată susţinerea voastră în această toamnă, la «Vocea României»”, a declarat Marius Moga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-06

Mai multe imagini:
Începe bătălia starurilor la „Vocea României”. Juraţii şi-au ales concurenţii
zoom
Începe bătălia starurilor la „Vocea României”. Juraţii şi-au ales concurenţii
zoom

TAGURI: vocea romaniei, jurati, echipe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...