2019-01-16 12:13


„Îngeri pierduţi”. Ioana Ginghină, pentru prima oară în rol negativ

 |  16:26
„Îngeri pierduţi”. Ioana Ginghină, pentru prima oară în rol negativ
Livia Lixandru

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol revin din această toamnă, în noua telenovelă “Îngeri pierduţi”. Ioana Ginghină va interpreta pentru prima oară un rol negativ de care e foarte mândră şi pe care îl consideră o provocare, iar soţul şi colegul ei de platou, Alexandru Papadopol va fi consilier financiar, un personaj extrem de dificil.

După ce au jucat împreuna în “Numai iubirea”, “Regina”, “Aniela”, “Iubire şi onoare”, cei doi actori sunt din nou colegi. Ioana Ginghină este bucuroasă să îl aibă alături pe soţul său, Alexandru Papadopol, în acest proiect, deşi personajele lor nu se simpatizează. “Am destul de multe secvenţe pe care le filmez cu Papi, în film personajele noastre nu se suportă şi e mai bine aşa. Ştefana Conache este primul meu personaj negativ şi îl consider o provocare. Este logodnica lui Alex (Ioan Isaiu), o femeie puternică, dar cicălitoare şi extrem de geloasă, care are un singur ţel: acela de a se mărita cu bărbatul iubit. Îşi doreşte să îşi atingă scopurile, însă ajunge să calce pe cadavre în realizarea unor obiective. Ştefana nu este neapărat un om rău, ci mai degrabă dezorientat şi neînţeles, care ascunde în acelaşi timp multe secrete”, declară actriţa.

“O poveste interesantă şi bine jucată “

Alexandru Papadopol joacă rolul lui Emil, un consilier financiar, partenerul lui Alex (Ioan Isaiu). Acesta o place pe Cristina (Diana Dumitrescu) şi încearcă să o cucerească, însă nu are nici o şansă în faţa lui Alex: “Emil este un om destul de direct, muncitor, este cel mai bun prieten al lui Alex, asociatul său. Este o diferenţă mare între mine şi personajul meu, dar încerc să mă adaptez, deoarece personajele reacţionează în funcţie de situaţiile în care se află”, spune Alexandru, promiţându-le telespectatorilor “o poveste interesantă şi bine jucată”.  Soţia sa, Ioana Ginghină este fascinată de inteligenţa, sinceritatea şi inocenţa copiilor. Astfel a creat MiniArtShow, un grup de ateliere creative şi educative prin care cei mici îşi dezvoltă personalitatea, intelectul şi imaginaţia: “Pentru orice copil este tragic să fie departe de părinţi. Pe lângă faptul că sunt mamă, lucrez cu copiii şi stiu că traumele care se creează în copilărie sunt de multe ori ireparabile”, spune Ioana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-15

TAGURI: Ioana, ginghina, rol, negativ, ingeri, pierduti, alexandru, papadopol, consultant, financiar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...