2019-02-21 07:52


Injurata de ascultatorii de la radio, cantareata se apara. Monica Anghel: „Copilul este prioritatea mea acum”

 |  18:46
Injurata de ascultatorii de la radio, cantareata se apara. Monica Anghel: „Copilul este prioritatea mea acum”
Deranjată de mesajelejignitoare primite pe site-ul Europa FM, din partea unor ascultători care oconsideră “mamă denaturată”, Monica Anghel ne-a declarat că fiul ei, AvivAlexandru, reprezintă prioritatea sa în acest moment, chiar dacă nu-şi petrecedimineţile având grijă de el. La aproape o lună de când a adus pe lume primulsău copil, cântăreaţa s-a întors în studioul radioului la care moderează oemisiune matinală alături de Bogdan Miu, dar şi la repetiţii pentru show-ul “Înpuii mei!”, unde apare alături de Mihai Bendeac şi alţi artişti.

O serie de mesajevulgare apărute pe site-ul radioului Europa FM au făcut-o pe Monica Anghel săia atitudine şi să se apere în faţa jignirilor aduse de către ascultătoriiiritaţi de faptul că s-ar fi întors la serviciu prea devreme după naştere. „Mi-amdorit foarte mult acest copil, a fost o minune că l-am primit, aşa că el esteprioritatea mea acum. Creşte, e sănătos şi frumos, aşa cum ar trebui să fieorice bebeluş de o lună”, ne-a spus Monica. De curând, artista a mărturisit căa primit, la radio, numeroase mesaje din partea ascultătorilor, în care eranumită „Mamă denaturată”, „jigodie”, „iresponsabilă” şi „nemernică”, pentrusimplul fapt că a revenit la activităţile sale obişnuite la nici o lună după cea născut. De asemenea, vedeta a mai fost acuzată că este ahtiată după bani, şide aceea nu se ocupă suficient de copil. „Am citit nişte mesaje foarteurâte, în care mă făceau în toate felurile. Că sunt mamă denaturată, că sunt ojigodie, că sunt iresponsabilă, că sunt o nemernică, o nenorocită, că vreau sămă dau mare că după trei săptămâni m-am întors la serviciu... Pe mine măsurprinde că oamenii pot să vorbească atât de urât despre un om pe care nicinu-l cunosc!”, a spus Monica Anghel.

A transmis în direct din pat, gravidă

Artista se trezeşte în fiecare dimineaţă foarte devreme,pentru a fi prezentă în studioul emisiunii “Deşteptarea” de la Europa FM, darîşi încheie timpul petrecut la slujbă la ora 10, astfel că restul zilei şi-lpoate dedica fiului ei. Nici înainte de a deveni mămică, Monica nu a renunţatla postul ei de moderator radio, ci până aproape de ziua naşterii a transmis deacasă, din pat, unde echipa de la Europa FM îi montase un studio mobil. Sâmbătăseară, Monica a revenit şi pe micile ecrane, alături de echipa show-ului “Înpuii mei!” de la Antena 1.

Monica Anghel a născut pe 10 septembrie un băieţelsănătos, pe care l-a botezat Aviv Alexandru. La scurt timp după aceea, vedeta amărturisit că s-a căsătorit cu iubitul ei, alintat Gughi, înainte de naştere.“A fost un eveniment intim, am avut alături de noi doar familia şi câţivaprieteni foarte apropiaţi”, a spus cântăreaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...