2016-12-05 21:01

MONDEN


Înmormântarea lui Whitney Houston va putea fi urmărită online

 |  13:25
Înmormântarea lui Whitney Houston va putea fi urmărită online

Cei care au iubit-o şi care vor să îşi ia rămas bun de la Whitney Houston vor putea urmări funeraliile ei private pe internet, informează Associated Press.

Managerul cântăreței, Kristen Foster, a anunţat că agenția de presă Associated Press va avea voie să filmeze cu o singură cameră ceremonia privată de sâmbătă, organizată în Newark, New Jersey. AP va transmite serviciul funebru pe http://livestream.com/aplive. Evenimentul va fi disponibil de asemenea transmiterii prin satelit. Cântăreața a murit sâmbăta trecută, în Beverly Hills, California, la vârsta de 48 de ani. Corpul ei a fost transportat luni cu avionul în orașul ei natal, Newark. Unii fani au fost dezamăgiţi când au aflat că funeraliile vor fi private şi nicio ceremonie publică nu este planificată. Ceremonia se va ţine în biserica baptistă New Hope, unde Whitney Houston cânta când era copil. 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Whitney _Houston, inmormantare, online, faniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Momente emoționante la căpătâiul lui Daniel Prodan pe Arena Națională Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a... 18 Noi 2016 | (0)
Tranzacții de 61 de milioane de lei de Black Friday Valoarea tranzacţiilor online de Black Friday ajunsese la 61,2 milioane de lei în intervalul... 18 Noi 2016 | (0)