2016-10-28 19:22

MONDEN


Înmormântarea lui Whitney Houston va putea fi urmărită online

 |  13:25
Înmormântarea lui Whitney Houston va putea fi urmărită online

Cei care au iubit-o şi care vor să îşi ia rămas bun de la Whitney Houston vor putea urmări funeraliile ei private pe internet, informează Associated Press.

Managerul cântăreței, Kristen Foster, a anunţat că agenția de presă Associated Press va avea voie să filmeze cu o singură cameră ceremonia privată de sâmbătă, organizată în Newark, New Jersey. AP va transmite serviciul funebru pe http://livestream.com/aplive. Evenimentul va fi disponibil de asemenea transmiterii prin satelit. Cântăreața a murit sâmbăta trecută, în Beverly Hills, California, la vârsta de 48 de ani. Corpul ei a fost transportat luni cu avionul în orașul ei natal, Newark. Unii fani au fost dezamăgiţi când au aflat că funeraliile vor fi private şi nicio ceremonie publică nu este planificată. Ceremonia se va ţine în biserica baptistă New Hope, unde Whitney Houston cânta când era copil. 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Whitney _Houston, inmormantare, online, faniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Atac sinucigaș la o înmormântare în Bagdad Cel puțin 31 de persoane au murit, iar alte 65 au fost rănite, în urma unui atac sinucigaș care... 15 Oct 2016 | (0)
Sute de persoane, la înmormântarea mamei lui Carmen Iohannis Peste 150 de persoane au participat, marţi, la înmormântarea Georgetei Lazurca, soacra... 11 Oct 2016 | (0)