2017-01-22 03:57

MONDEN


Ioan Gyuri Pascu: „Mă simt bine şi n-am mai fost la doctor. Actorul spune că s-a recuperat după accidentul cerebral şi că vizitele la spital nu-i fac nici o plăcere

 |  17:59
Ioan Gyuri Pascu: „Mă simt bine şi n-am mai fost la doctor. Actorul spune că s-a recuperat după accidentul cerebral şi că vizitele la spital nu-i fac nici o plăcere

Primăvara a venit cu o doză deoptimism şi chef de muncă pentru Ioan Gyuri Pascu, căci îndrăgitul actor spunecă s-a recuperat foarte bine după accidentul vascular cerebral suferit anultrecut şi şi-a reluat cu succes activităţile artistice. Deşi se simte mai bine,Gyuri Pascu ar fi trebuit să meargă la un control medical, pe care l-a amânatînsă, “pentru că nu prea îi place”. Actorul va reîncepe în curând filmărilepentru “Divertis - Land of Jokes”, unde interpretează personajul “Nemuriciul”.Până atunci însă, îşi continuă turneul prin ţară cu piesa de teatru “Take,Ianke şi Cadâr”.

„Mă simt foarte bine, mulţumesc”, ne-a spus Ioan GyuriPascu atunci când l-am întrebat care mai este starea lui de sănătate dupăaccidentul vascular cerebral suferit în decembrie 2010. Artistul tocmai seîntorcea de la Galaţi, unde avusese o nouă reprezentaţie cu spectacolul itinerar“Take, Ianke şi Cadâr”, în care joacă rolul turcului. “A fost foarte frumos, caşi cel de la Tulcea. Am mai avut reprezentaţii la Craiova, la Focşani, la Buzău,la Bucureşti şi mai urmează, pe 27, la Câmpulung Muscel, iar apoi, pe 9aprilie, din nou în Capitală.” Care este diferenţa dintre pulicul bucureşteanşi cel din provincie? “Nu ştiu, eu nu fac diferenţa asta niciodată. Publicul epublic. La Tulcea, de exemplu, a fost extrem de plăcut. Probabil contează multşi ambientul, şi acolo există un teatru nou, foarte frumos şi bine întreţinut,ca şi la Galaţi. Am fost şi în locuri unde am îngheţat pe scenă”, povesteşteIoan Gyuri Pascu. Artistul mai spune că e îmbucurător faptul că oamenii suntdornici de teatru, iar sălile sunt mereu aproape pline. “Am văzut şi câtevalocuri goale, dar nu în mod semnificativ. Lumea vine la teatru, iar la cele dinBucureşti, e cu atât mai aglomerat, e greu să faci rost de bilete de pe o zi pealta. Probabil că oamenii s-au săturat de televizor”, crede actorul.

“Mă mai răsfăţ, aşa, la cafea, cu câte o ţigară”

În curând, Gyuri Pascu îşi varelua şi filmările pentru “Divertis – Land of Jokes”. “Încă nu am început, abiasăptămâna viitoare o să filmez, până acum au lucrat doar colegii mei. Voi aveadouă zile de filmări săptămâna care vine, şi apoi alte două zile în aprilie şiîn mai. Eu mi-am terminat treaba în septembrie, anul trecut, am filmat atunciun calup de 18 episoade, timp de zece zile la rand.” Probabil că şi munca prelungităi-a venit de hac actorului, ne-am gândit noi, însă Gyuri Pascu spune că nu dăvina pe asta. “Cred că au fost toate la un loc… Totuşi, nu la filmări s-auprodus supărările care au dus la boală, mai degrabă alte lucruri au fost devină. La filmări mă simt bine, e o muncă foarte plăcută, chiar relaxantă decele mai multe ori.” Deşi şi-a schimbat stilul de viaţă după problemele desănătate suferite, dependenţa de nicotină îi dă în continuare de furcăartistului. “Nu m-am lăsat de fumat, dar l-am redus foarte mult. Mă mai răsfăţ,aşa, la cafea, cu câte o ţigară”, mărturiseşte Gyuri. Şi, pentru că se simtedestul de bine cât să şi fumeze, actorul nu a mai fost nici la medic de cevatimp. “În ultima perioadă n-am mai fost la control, pentru că nu prea îmiplace, dar trebuie să merg, în curând.” Întrebat dacă, de când a fost gravbolnav, colegii şi prietenii îl tratează altfel, actorul a încheiat: “Nu amobservat nici o schimbare în comportamentul lor, ar fi şi ciudat. E posibil săfie mai atenţi, mai grijulii, dar nu stau să mă gândesc la lucrurile astea.Fiecare îşi ştie grijile şi problemele lui.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image