2017-01-19 13:23

MONDEN


Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, Crăciun cu sarmale şi brad împodobit

 |  17:15
Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, Crăciun cu sarmale şi brad împodobit

Cel mai bine, de Crăciun, te simţi în familie. Prezentatorii “Povestirilor adevărate”, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, nu au făcut nici ei excepţie şi au petrecut sărbătorile alături de cei dragi, acasă.

Pentru Ioana Maria Moldovan acasă înseamnă Târgu-Mureş, unde locuiesc părinţii ei. “Anul acesta Crăciunul a trecut mai repede ca oricând, cel puţin aşa mi s-a părut mie. Nu mă plâng, dar aş fi vrut să ţină un pic mai mult. Pe scurt, Crăciunul l-am făcut acasă la Tg.-Mures, oricum nici nu mă vedeam făcându-l în altă parte, atâta timp cât acolo e familia mea.

Am trăit ca-n fiecare an, momente emoţionante alături de oameni dragi, am fost la colindat şi am primit colindători, am împodobit bradul, l-am aşteptat pe Moş Crăciun, m-am bucurat de cadouri, am râs, am depănat amintiri din Sărbătorile de iarnă ale copilăriei, m-am odihnit, am lenevit, dar am petrecut şi ceva timp în bucătărie, gătind bunătăţi pentru masa de Crăciun”, povesteşte Ioana care şi-a ajutat mama în bucătărie la preparatul sarmalelor.

Şi colegul ei de prezentare, Dan Cruceru, a trăit emoţiile întâlnirii cu Moşul alături de soţie şi, pentru prima oară, şi de fiica lui, Sophia în vârstă de 4 luni. ”Noi, de obicei, în Ajun, mergem la nişte prieteni cu o casă mare, unde se strâng mai multe familii cu copii şi îl aşteptăm pe Moş Crăciun. Anul acesta a fost primul an când am avut şi noi copil. Moşul îi pune pe cei mici să spună poveşti şi cum Sophia este prea mică, a trebuit să spun eu poezia ca să-i iau cadoul. Evident, la 4 luni, ea nu înţelege prea multe, dar ne bucurăm noi şi pentru ea”, mărturiseşte Dan.

Moş Crăciun nu i-a uitat însă nici pe cei mari astfel încât atât Dan, cât şi Ioana au primit câte ceva din desaga lui. “Surpriză! Pentru că ne cunoaştem foarte bine, atât eu, cât şi soţia mea, Cristina, am primit.... câte un ceas! Noroc că nu era aceeaşi firmă, dar mi s-a părut destul de tare să primim acelaşi cadou”, spune Dan. “Moşul mi-a adus o ramă foto digitală pe care mi-o doream de foarte mult timp. O să pun în ea multe poze dragi pe care-mi doream să le văd tot timpul şi nu aveam cum”, spune şi Ioana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

Mai multe imagini:
Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, Crăciun cu sarmale şi brad împodobit
zoom
Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru, Crăciun cu sarmale şi brad împodobit
zoom

TAGURI: Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, povestiri adevărate, prezentatori, crăciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image