2019-03-26 18:42


Ion Columbeanu: “Îi aduc Irinei din Elveţia un ceas şi multă ciocolată!”. Tatăl lui Irinel regretă că nu a fost alături de nepoţica lui de “Ziua Copilului”, însă o va copleşi cu cadouri atunci când se întoarce în ţară

 |  19:28
Ion Columbeanu: “Îi aduc Irinei din Elveţia un ceas şi multă ciocolată!”. Tatăl lui Irinel regretă că nu a fost alături de nepoţica lui de “Ziua Copilului”, însă o va copleşi cu cadouri atunci când se întoarce în ţară

Pe 1 Iunie, pentru prima dată de când este bunic, Ion Columbeanu a fostdeparte de Irina şi i-a fost imposibil să o sărbătoarească pe fetiţă de “ZiuaCopilului”, însă îi pregăteşte un cadou frumos pe care i-l va oferi peste osăptămână când va reveni în Bucureşti. Seniorul se află în Elveţia şi ne-a spuscă va veni încărcat cu ciocolată şi un ceas pentru micuţa Irina.

În anii trecuţi, Columbeanu senior ne-a spus că nu a lipsit niciodată delângă Irina într-o zi specială cum este 1 Iunie. “Am sărbătorit-o întotdeaunape iubita mea nepoţică, am copleşit-o cu cadouri, prăjituri, jucării, însă dinpăcate, în acest an, sunt departe. Cu siguranţă, Irinel i-a pregătit multecadouri, şi din partea lui, şi din partea mea, aşa cum face de fiecare datăcând o întâlneşte pe fiica lui. Oricum, îi doresc Irinei şi tuturor copiilordin lumea asta tot ce este mai frumos şi benefic, sănătate şi multă fericirealături de părinţii lor. Irina este prinţesa noastră şi merită să aibă parte delucruri minunate şi oameni în jurul ei care o iubesc şi o protejează. Totodată,îi doresc sănătate şi fiului meu, lui Irinel, pentru că are nevoie de ea săaibă grijă de prinţesa lui. O să vin încărcat cu multe cadouri pentru nepoţicamea frumoasă şi deşteaptă. Şi pentru că sunt în Elveţia, ţara preciziei, nu potsă nu-i aduc un ceas superb, pentru mâna ei micuţă şi, desigur, multă ciocolatăpentru că nicăieri în lume nu este mai bună ciocolata decât în Elveţia”, ne-adeclarat Columbeanu senior.

Pentru a o putea lua pe Irina laIzvorani, Irinel trebuie să accepte următoarele condiţii:

1.Grădiniţa, programul şcolar al Irinei să nu fie modificat cu nici o excepţie.

2. Nici oactivitate nouă educativă nu va fi decisă de Irinel Columbeanu fără consultareacu mama ei.

3. Oricesituaţie care afectează sănătatea Irinei trebuie comunicată de urgenţă Monicăişi ea va decide unde şi cum va fi tratată micuţa.

4. Irinasă fie ferită de presă şi de paparazzi, orice expunere poate atrage rupereaConvenţiei.

5. Irinasă nu fie înregistrată audio/video.

6. Monicapoate să-şi viziteze fiica la Izvorani, oricând şi dacă vrea poate rămâne pestenoapte. În acelaşi timp poate să o ia pe Irina în excursie atunci când vrea ea.

7. RamonaGabor, bunicul, bunica şi copiii prietenelor Monicăi să o viziteze pe Irina pedurata zilei, dar nu mai mult de 8 ore.

8. Pedurata Convenţiei, Irina va fi îngrijită de bunica ei, mama Monicăi, fiind exclusăposibilitatea unei bone sau altei persoane. Pe scurt, ar trebui ca mama Monicăisă locuiască în permanenţă la Izvorani.

9. Înprezenţa Irinei nu se va fuma şi nu se va consuma alcool şi nici nu va putea fiprezentă la petreceri cu adulţi etc.

10. Irinava fi protejată să nu urmărească emisiuni despre divorţul părinţilor ei.

11. DomnulColumbeanu şi apropiaţii acestuia se vor abţine de la orice comentariu laadresa Monicăi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-07-31
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...