2017-01-17 13:12

MONDEN


Ion Columbeanu pune la îndoială intenţiile fostei nurori cu privire la banii pe care îi va primi la partaj: “Ce iubire are ea pentru Irina? Ea vrea avere cu japca!”

 |  18:27
Ion Columbeanu pune la îndoială intenţiile fostei nurori cu privire la banii pe care îi va primi la partaj: “Ce iubire are ea pentru Irina? Ea vrea avere cu japca!”

Fostul socru consideră că Monica şi-a stabilit priorităţile în momentulîn care a ales să plece în America, ştiind că există posibilitatea ca astfel săpiardă custodia fiicei sale. Tocmai de aceea, Ion Columbeanu ne-a declarat căel nu crede o iotă din declaraţiile de iubire pe care aceasta le face prinziare la adresa Irinei şi este de părere că ţinta Monicăi este averea fiuluisău. Aflată încă în Statele Unite, Monica Gabor, pentru că aşa se recomandă,mai nou, fosta stăpână de la Izvorani, a trimis o scrisoare presei în care îşisusţine nevinovăţia în cazul acuzelor că ar fi o vânătoare de avere şi că sefoloseşte de Irina pentru a primi mulţi bani de la fostul soţ. Pentru asta,Monica spune că are de gând să doneze toate bunurile pe care le va primi înurma partajului organizaţiilor caritabile şi că nu va păstra decât baniimunciţi de ea în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.

„Eu, Monica Gabor,m-am căsătorit cu Irinel Columbeanu în 2006 la vârsta de doar 18 ani pentrusimplul motiv că eram o tânără îndrăgostită. Am decis să avem un copil deoareceam vrut să încununăm dragostea ce ne-o purtam, îmi doream să fiu o mamăminunată şi să am o familie fericită pentru totdeauna. Din păcate, din cauzaunor circumstanţe dincolo de controlul meu, aceste lucruri nu mai suntposibile. Tot ce vreau acum din ceea ce reprezintă căsnicia noastră estecopilul meu drag pe care îl iubesc mai mult decât propria mea viaţă şi dincolode orice altceva în această lume. Nu îmi pasă de nimic altceva. Sunt conştientăcă motivul pentru care Irinel Columbeanu nu doreşte ca fetiţa să îmi fieîncredinţată spre creştere şi educare este teama lui maladivă de a ne susţinefinanciar şi totodată de a-mi fi atribuite nişte drepturi mai mari având învedere că singurul copil s-ar afla în îngrijirea mea”, susţine Monica înscrisoarea pe care a trimis-o acum două zile presei din România. În tot acesttimp, ea se afla în America, iar fiica pe care susţine că o iubeşte „dincolo deorice altceva în această lume” locuieşte în România, în casa tatălui său, iarmotivul pentru care a pierdut-o la tribunal a fost tocmai decizia ei de a plecaîn străinătate într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit. Ion Columbeanucrede că tocmai acel fapt a fost o dovadă clară pentru toată lumea căprioritatea Monicăi este cariera şi mai puţin copilul. „Ce-i pasă ei? A plecatîn America şi a lăsat fata aici. Ce iubire are ea pentru Irina dacă a făcutacest lucru? Ea vrea doar avere cu japca, dar oamenii sunt inteligenţi şi îşidau seama de intenţiile ei adevărate!”, ne-a declarat fostul socru al Monicăi.

Monica nu vrea nici unleu de la Irinel

Columbeanu senior ne-a spus că Irina este extrem de fericită la Izvorani şică tatăl ei îi oferă tot ceea ce are nevoie, prezenţa lui fiind însă cea maiimportantă pentru copil. Acuzată că urmăreşte banii fostului soţ milionar,Monica încearcă să clarifice acest aspect şi notează: „Orice bun pe carelegislaţia României mi-l va atribui după finalizarea procesului de partajintenţionez să îl donez organizaţiilor caritabile de stat: orfelinatelor,spitalelor şi celor care sprijină oamenii străzii, dar şi să îmi plătescdatoriile faţă de avocaţii mei. În mod special, doresc să donez banii cereprezintă contravaloarea Bentley-ului meu, dar şi banii pentru care am muncitşi pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreau să păstrez nimic pentrumine, nici măcar un leu”. Fostul socru este fericit că Monica are de gând să-şicâştige singură existenţa, iar în privinţa contractului de un milion de dolaripe care l-ar fi câştigat în America, Ion Columbeanu îi urează: „Să-i deaDumnezeu să aibă nu un un milion, ci o sută de milioane de dolari".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-01-09

Mai multe imagini:
Ion Columbeanu pune la îndoială intenţiile fostei nurori cu privire la banii pe care îi va primi la partaj: “Ce iubire are ea pentru Irina? Ea vrea avere cu japca!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image