2017-01-18 12:31

MONDEN


Ion şi Irinel Columbeanu au răsfăţat-o pe fetiţă cu o plimbare pe lacul Snagov: “Irina voia să se mute pe iaht!”

 |  18:45
Ion şi Irinel Columbeanu au răsfăţat-o pe fetiţă cu o plimbare pe lacul Snagov: “Irina voia să se mute pe iaht!”

De când Irina se află în grija lui, Irinel Columbeanu vrea să demonstreze tuturor că este untată bun şi şi-a contramandat toate treburile pentru a petrece tot timpul cufiica sa. Plimbările cu barca, excursiile sau vizitele la grădina zoologicăsunt doar câteva modalităţi prin care milionarul o face fericită pe Irina,având în vedere perioada grea prin care aceasta a trecut în ultimul timp.Bunicul Ion Columbeanu este şi el foarte fericit că nepoţica locuieşte laIzvorani şi ne-a spus că fetiţa s-a bucurat foarte tare de plimbarea cu iahtulpe lacul Snagov şi atât de mult i-a plăcut ambarcaţiunea de jumătate demilion de euro încât voia să se mute acolo.

Monica Columbeanu este încă departe de ţară şi îşi pune cariera de modella punct, tocmai în America, timp în care fetiţa ei se află în grija tatălui şia bunicului. Milionarul nu-şi mai încape în piele de fericire că Irinalocuieşte acum la Izvorani şi îi face toate poftele, punând pe planul al doileaafacerile şi orice alte treburi l-ar putea ţine departe de fetiţă. Dacă înweekend a însoţit-o pe fiica lui într-o excursie la Ocnele Mari, cu câteva zileînainte i-a oferit o plimbare pe lacul Snagov, cu iahtul de 600.000 de euro cucare a dus-o şi pe Monica la altar, în urmă cu cinci ani. “După ce a luat-o peIrina acasă, fiul meu a plimbat-o pe nepoţică pe tot lacul Snagov şi i-amînsoţit şi eu. A fost foarte frumos, iar Irina a fost foarte bucuroasă. De cuma văzut cabina iahtului, cu dormitor, bucătărie, tot ce este acolo, că arată caun apartament de lux, Irina a spus «Aceasta este camera mea!» şi nu mai voia săse dea jos. S-ar fi mutat acolo dacă o lăsam. Este foarte fericită de când esteîn grija tatălui ei. Nu-i lipseşte nimic, nici material şi nici de naturăafectivă, pentru că o iubim toţi ca pe ochii din cap! Acum (n.r., ieri) Irinaeste la Grădina Zoologică împreună cu fiul meu şi mă bucur că au vreme bunăpentru plimbare!”, ne-a declarat Ion Columbeanu. Abia întors din Elveţia,bunicul Irinei ne-a spus că i-a adus multe cadouri, ciocolată de cea mai bunăcalitate şi un ceas elveţian pentru mânuţa ei. “A fost foarte fericită să măvadă, şi eu la fel. Mi-a spus că i-a fost dor de mine şi m-a strâns în braţe cuputere. Doar simpla ei prezenţă în casă mi-a alungat toate supărările dinultima perioadă. Sper să nu mai plece niciodată de la noi. Să vedem ce seîntâmplă mai departe şi cum decide justiţia, dar sper să se facă dreptate şicei care decid soarta Irinei să pună în balanţă tot ceea ce s-a întâmplat şi săaleagă ce este mai bun pentru copil!”, ne-a spus Columbeanu senior.

Irinel - în excursie cu fetiţa,Monica - pe podium în America

Au trecut mai bine de zece zile de când Monica a luat avionul spreAmerica, fără să-l anunţe pe tatăl fetiţei sale, în prealabil. Irinel a primitvestea cu surprindere şi a luat foc atunci când a aflat că fiica lui a fostlăsată pe mâna bunicii, Veronica Bulai fiind acuzată de familia Columbeanu căeste alcoolică. Dacă data trecută, Irina i-a fost încredinţată mătuşii RamonaGabor, de data aceasta, sora Monicăi era şi ea plecată într-o vacanţă exotică.Judecătorii au cântărit situaţia şi au decis că fetiţei i-ar fi cel mai binealături de tatăl său, iar Monica a primit vestea că a pierdut copilul de laavocaţi, prin telefon. A plâns din această cauză, însă ar fi trebuit să seaştepte la acest fapt încă de când a pus piciorul în aeroport. “S-a văzut câtde mult îi pasă ei de faţă. A preferat să plece din ţară şi să se preocupe demodă, ştiind că există şansa că Irina să ajungă la tatăl ei, însă probabil că aconştientizat că aşa ar fi cel mai bine pentru ea. Nu s-a întors nici acum şinu ştim nimic de ea!”, ne-a spus Ion Columbeanu. S-ar părea că Monica a plecatîn America pentru a participa la o preselecţie pentru câştigarea unui contract avantajosîn modeling, în urma căruia ar primi câteva zeci de mii de dolari. Ramona Gaborîncearcă să spele impresia proastă pe care a făcut-o Monica plecând pe furiş înAmerica şi susţine că sora ei a făcut acest lucru pentru a-i asigura fiiceisale un viitor frumos. Mai mult, Ramona este convinsă că Irina se va întoarcela ele de îndată ce Monica va ajunge în România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-17

Mai multe imagini:
Ion şi Irinel Columbeanu au răsfăţat-o pe fetiţă cu o plimbare pe lacul Snagov: “Irina voia să se mute pe iaht!”
zoom
Ion şi Irinel Columbeanu au răsfăţat-o pe fetiţă cu o plimbare pe lacul Snagov: “Irina voia să se mute pe iaht!”
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image