2016-10-24 12:07

MONDEN


Ion Ţiriac: Voi fi cel mai bogat om din cimitir

 |  13:05
Ion Ţiriac: Voi fi cel mai bogat om din cimitir

Miliardarul Ion Ţiriac, fost mare jucător de tenis şi unul dintre cei mai bogaţi români, a făcut o afirmaţie şocantă îm legătură cu averea fabuloasă pe care o deţine. Acesta a vorbit despre cât de mult l-a ajutat sportul să devină faimos şi bogat.

"Sunt bogat. Probabil că voi fi cel mai bogat om din cimitir o să fiu eu", a declarat Ţiriac pentru ProTV. Ţiriac a rememorat şi primii ani de tenis, cei de după război: "Vremurile alea erau catastrofale, noi jucam cu două mingi o lună de zile şi le spălam în fiecare seară ca să fie albe a doua zi. Eu nu pot să uit că am plecat din sport". Fostul preţedinte al COSR a mai spus că i-ar trimite la închisoare pe sportivii care se dopează. "Eu aş face o lege foarte drastică. Nu numai că le-aş cere banii înapoi, dar i-aş băga şi la puşcărie că au înşelat pe toatş lumea", a spus Ţiriac.Conform publicaţiilor de specialitate, Ion Ţiriac are o avere de aproximativ un miliard de euro, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: Ion_Tiriac, cinitir, avere, faima, inchisoareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Pakistan. Crimele de onoare Parlamentul pakistanez a adoptat joi, în unanimitate, o lege pentru a elimina o lacună din... 06 Oct 2016 | (0)
Revoltele continuă în închisori. 100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi protestează Un număr de 100 de angajaţi din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul - Spital Colibaşi... 06 Oct 2016 | (0)