2019-02-17 05:47


Ionela Prodan, în STARE CRITICĂ. Cântăreața luptă pentru viața ei

 |  10:50
Ionela Prodan, în STARE CRITICĂ. Cântăreața luptă pentru viața ei

Internata la Elias, Ionela Prodan lupta pentru viata ei. Starea de sănătate a solistei de muzică populară s-a înrăutățit, dar fiica sa, Anamaria Prodan, le-a cerut în mod expres medicilor care o ingrijesc să nu ofere detalii despre problemele de sănătate ale mamei sale.

Femeia suferă de mai mulți ani de probleme cardiace, iar acum, la 70 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament.  Medicația i-a provocat și o succesiune de atacuri cerebrale care au necesitat intervenția rapidă a medicilor.

Surse din apropierea familiei au descris pentru evz.ro situația sumbră în care se află Ionela Prodan la acest moment.

 ”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au spus acestea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-03

TAGURI: ionela prodan, stare critica, boala, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LĂSAȚI-NEEEE!!
01 Apr 2018

Ce mă interesează că dă să moară Prodanca?! Și-a trăit TRAIUL, și-a mâncat MĂLAIUL...DUCĂ-SE! E-n legea firii! Când văd bătându-se toba pe știri d-astea, m-apucă dracii! Avea o vârstă, a trăit bine...PA! Pe mine mă doare că se sinucid copii, tineri, adulți, că avem din ce în ce mai mulți cerșetori, că noi NU vom apuca pensia, etc....și că ne ducem LA FUND, în timp ce porcii din politică TRĂIESC bine-merci!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Apr 2018

LĂSAȚI-NEEEE!!................asa este se intampla tot felul de chestii "dubioase",dar in realitate baietii veseli stiu bine care e chestia....cei incomozi pentru anumite grupuri puternice incep sa aiba probleme de toate felurile
ANONIM
01 Apr 2018

Aceasta parasuta de anamaria face eveniment si din boala lui măsa....păi nu ea spunea acum cateva zile ca este ok si nu are cancer ???... oare crede că asta este problema tari sau este a familei ..???....SICTIR anamaria ...al de sus nu doarme ??!!!
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...