2019-02-23 11:58


Ionela PRODAN, în stare gravă. Anamaria s-a rugat la mormântul lui ARSENIE BOCA pentru sănătatea mamei ei

 |  16:19
Ionela PRODAN, în stare gravă. Anamaria s-a rugat la mormântul lui ARSENIE BOCA pentru sănătatea mamei ei

In ultimele lui, Ionela Prodan sufera cumplit din cauza mai multor afectiuni, familia dorind sa tina secret diagnosticul exact. Cantareata de muzica populara a fost internată de mai multe ori în spital în ultima perioadă, inclusiv la Fundeni, acolo unde medicii i-au montat un holter, pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. Insa, mama Anamariei Prodan suferă, in principal, din cauza unei afecțiuni grave a peancreasului.

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat în trecut jurnalistul Florin Condurățeanu, potrivit RTV. 

Anamaria Prodan a publicat un scurt video pe contul ei de Instagram în care apar imagini de la Mănăstirea Prislop. Mesajele de încurajare au curs lanț, ceea ce a bucurat-o enorm pe vedetă.

Din pacate, in ultimele postări făcute de Anamaria, Ionela Prodan pare foarte slăbită și aproape de nerecunoscut.

Nu se stie exact de ce anume sufera cantareata de muzica populara, insa in urma cu doua zile a fost internată în stare gravă la Spitalul Elias din București, speculandu-se afectiuni grave ale pancreasului si ficatului.

Impresara Anamaria Prodan le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să păstreze discreția totală în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a declarat Șerban Bălănescu, directorul medical al unității, potrivit news.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-22

TAGURI: ionela prodan, anamaria prodan, arsenie boca, stare grava, boala, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...