2019-02-18 13:09


IONELA PRODAN, înmormântată la Cimitirul Bellu

 |  14:47
IONELA PRODAN, înmormântată la Cimitirul Bellu

Artişti, politicieni, oameni din sport, prieteni şi admiratori au adus joi un ultim omagiu interpretei de muzică populară Ionela Prodan la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor.

Printre cei prezenţi s-au aflat Gheorghe Turda, Elena Merişoreanu, Ecaterina Andronescu, Codrin Ştefănescu, Ilie Năstase, Costin Mărculescu, Gigi Becali, prinţesa Lia, antrenorul de fotbal Dan Alexa.

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a spus despre Ionela Prodan că face parte din generaţia de aur "a artiştilor de primă mărime".

"Ionela Prodan a fost o fată foarte muncitoare, a ars foarte mult pentru meserie, pentru familie şi pentru politic, un pic, în ultima parte a vieţii ei. (...) A fost o mare artistă şi face parte din generaţia de aur a noastră, a artiştilor de primă mărime", a spus Gheorghe Turda.

Preşedintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului Local Dăbuleni (Gorj), Ştefan Preduş, a venit la cimitir însoţit de cinci tineri, membri ai Ansamblului Trandafirul din Dăbuleni, îmbrăcaţi în costume populare.

"Copiii sunt elevi de liceu, membrii ai ansamblului la care doamna Ionela Prodan a fost deschizătoare de drumuri. (...) Am dorit în mod special să aduc copiii îmbrăcaţi în portul popular pentru că dânsa l-a iubit foarte mult. Aceste costume pe care le poartă copiii astăzi sunt foarte vechi, rămase moştenire de la părinţi şi bunici", a spus Preduş.

Familia Prodan a oferit persoanelor care aşteptau să îi aducă artistei un ultim omagiu 180 de albume cu melodii interpretate de Ionela Prodan.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost depus marţi la capela Cimitirului Bellu, unde sute de admiratori au venit cu buchete şi coroane de flori pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni la Spitalul de Urgenţă Elias, la vârsta de 70 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-19

TAGURI: ionela prodan, inmormantare, cimitirul bellu,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...