2018-12-11 15:33


Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Ferma Vedetelor: „A fost clar un complot”

 |  15:40
Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Ferma Vedetelor: „A fost clar un complot”

Ionuț Iftimoaie a părăsit, joi seara, „Ferma Vedetelor”! Deși, intrase pe ultima sută de metri în competiția pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, sportivul a fost scos din concurs chiar de către colegii săi. Vedetele, care au participat la show-ul de la Pro Tv, au fost cele care au votat împotriva lui. Reacția lui Iftimoaie nu s-a lăsat așteptată, el declarând că ceea ce s-a întâmplat „a fost clar un complot”.

Decizie surprinzătoare, joi seara, la Ferma Vedetelor! Cu toate că a fost unul dintre concurenții care au muncit cel mai mult, și și-a luat în serios sarcinile primite, Ionuț Iftimoaie a fost eliminat din show-ul de la Pro Tv. Cei care au hotărât asta sunt chiar vedetele, care de-a lungul timpului au luat parte la această emisiune. Așadar, toți cei care au trecut pe la acest reality show și-au exprimat votul cu privire la ce concurent vor să iasă din competiție. În urma celor întâmplate, Ionuț Iftimoaie a postat un mesaj emoționant pe contul lui virtual.

”Ferma Vedetelor”...un proiect foarte greu din multe puncte de vedere!Am atât de multe lucruri să vă spun, încât nu știu de unde să încep...Sunt pagini de scris, ca să vă pot transmite ce este acum în inima mea...Au fost trei luni foarte intense.. am pierdut mult, dar am câștigat și mai mult.O lecție de viață...esența...totul comprimat în 3 luni!Am fost eliminat prin vot (singura metodă prin care garantat 100% puteau să scape de mine), vot, care a lăsat urme adânci în sufletul meu. A fost clar un complot, însă, acum, la sfârșit, nu mai era vorba de ”fermă” sau ”prietenii”, ci doar de ”BANI”.E important să câștigi, însă, pentru mine contează foarte mult și MODUL în care obții asta!

Nu-mi pare rău pentru munca depusă..cred că, de fapt, acesta trebuia să fie mesajul...să lași ”vedeta” la intrarea în Fermă și să te transformi într-un fermier adevărat ,astfel încât, copiii mei să vadă că au un tată, care, indiferent de vremuri este capabil să se descurce,să fie un exemplu.

Campionul este acela, care reușește să se ridice după ce-a fost trimis la podea, să învețe dintr-o înfrângere, să se antreneze mai mult pentru a deveni mai bun. Asta este ceea ce trebuie să fac și eu! Vă mulțumesc din suflet pentru miile de messaje de susținere! Vă simt aproape de mine!”, a scris Iftimoaie pe contul său de facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, el fiind încurajat în număr mare: „Felicitări Ionuț, tu ești învingător”,  „Ești nr.1 Ionuț, nu pune la suflet” sau „Tu ești ,evident , Regele!”.

Vica Blochina a reușit să-și păstreze locul în emisiune, probabil, ajutată fiind și de promisiunea pe care a făcut-o. Ea a declarat că dacă va câștiga premiul cel mare, va împărți banii cu toate fetele, care au participat la show.  Finala show-ului va avea loc, sâmbătă seara, iar lupsta se va da între Vica, Augustin Viziru, Dan Helciug și George Vintilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: ionut, iftimoaie, ferma, vedetelor, eliminare, premiu, vica, blochina, vot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...