2017-01-21 08:24

MONDEN


Ipoteză: Whitney a luat Xanax înainte să moară şi a adormit în cadă

 |  14:26
Ipoteză: Whitney a luat Xanax înainte să moară şi a adormit în cadă

Apropiaţi ai lui Whitney Houston susţin că medicii i-ar fi prescris artistei Xanax, un medicament recomandat pentru tratarea anxietăţii şi depresiei şi că aceasta a luat sedativul înainte să facă baie, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare.

Cântăreaţa ar fi consumat mult alcool în noaptea dinaintea morţii sale, potrivit site-ului tmz.com, citat de Mediafax. Alcoolul, în combinaţie cu medicamentul Xanax, are un puternic efect sedativ, fapt care ar fi făcut-o să adoarmă în cadă. Cântăreaţa ar fi fost descoperită în cada de baie având faţa sub apă.

Stilista ei, persoana care îi aranja părul şi două gărzi de corp s-ar fi aflat printre persoanele aflate în camera cântăreţei în respectivele momente. Aceştia ar fi devenit îngrijoraţi pentru că Whitney ar fi stat în baie peste o oră şi se făcuse timpul pentru a merge la petrecerea producătorului Clive Davis, unde artista urma să susţină un recital.

Aceştia ar fi bătut la uşabăii şi, neprimind niciun răspuns, au pus-o pe stilista cântăreţei să verifice dacă Whitney este în regulă. Aceasta a început să ţipe imediat, iar una dintre gărzile de corp a fugit şi a scos-o pe cântăreaţă de sub apă. Se pare că ar fi alunecat sub apă, iar când a fost scoasă, trupul ei era foarte rece.

Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, dar nu au putut să o resusciteze, decesul cântăreţei fiind pronunţat sâmbătă, la ora locală 3.55 p.m.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: Whitney Houston, xanax, inecat, cada, alcoolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LIA
13 Feb 2012

Pacat, pacat de asa o voce, ii este iertat orice: droguri, alcool, medicamente. Noi omenirea banala am pierdut ceva de neinlocuit, am pierdut noi oamenii care nu putem darui ceva ce a daruit ea noua, celorlalti. Pacat, pacat de voce, de virsta, de tot ce a pierdut ea, familia ei si noi toti. Dumnezeu sa o odihneasca si sa o ierte !

Adauga un comentariu

Random image