2018-10-20 03:02


Iri, în călduri: decapotat la 3° Celsius!

 |  21:00
Iri, în călduri: decapotat la 3° Celsius!

În timp ce unii au trecut la vestimentaţia de iarnă, alţii nu vor să accepte că a trecut vara şi încearcă, pe cât se poate, să o readucă în peisaj, deşi temperaturile scăzute, ploile şi chiar ninsorile îndeamnă la fular şi mănuşi. Irinel Columbeanu, în schimb, demonstrează că are sângele fierbinte şi a ieşit la plimbare, miercuri seară, cu maşina decapotată, deşi termometrele nu înregistrau mai mult de 3 grade Celsius.

Dacă la un sondaj rapid făcut la semafor spre seară, când traficul devine infernal, poţi număra pe degete şoferii care mai pot circula zilele acestea fără căldura pornită, există unii care ard în flăcări precum Anna Lesko. Îţi poţi da seama foarte uşor de acest aspect pentru că îi poţi vedea conducând cu pletele în vânt pe geruri aproape năprasnice. Deşi pare imposibil să se întâmple una ca asta la mijlocul lunii noiembrie, pe înserat, Irinel Columbeanu demonstrează că se poate. Cu uimire a fost privit milionarul de la Izvorani miercuri seară, în zona Pieţei Presei Libere, de pietoni şi mai ales de ceilalţi participanţi la trafic pentru că a îndrăznit să iasă la o plimbare cu Bentley-ul fără capotă pe un frig de nu-ţi venea să dai nici câinele afară din casă. Părea foarte relaxat, binedispus şi uşor amuzat de ironiile pe care cei din jur le-au făcut la adresa lui în cele câteva minute în care a staţionat la semafor. Şi pentru că intersecţia de la Piaţa Presei este una foarte aglomerată, iar ora la care s-a hotărât Irinel să iasă la plimbare înseamnă moartea nervilor pentru orice şofer din Bucureşti, urechile milionarului au auzit verzi şi uscate. “Nu ţi-a îngheţat chelia, tataie?”, “Irinele, eşti în călduri, mă?”, i-au strigat câţiva bărbaţi dintr-o dubiţă, în timp ce o doamnă aflată pe trotuar şi-a făcut semnul crucii, minunându-se de inconştienţa celui aflat la volanul “maşinii fără acoperiş”, după cum s-a exprimat stimabila, sfârşind, pe un ton afectat: “O să faci meningită, maică!”, mesaj care, desigur, nu a ajuns la urechile destinatarului. Ironiile au rămas fără ecou, Irinel fiind concentrat la culoarea semaforului şi, imediat ce s-a schimbat în verde, a demarat în trombă.

Şi lui Moni îi place în frig

Au semănat, s-au adunat şi, într-un final s-au şi despărţit, însă, fie că vor să recunoască, fie că nu, Irinel şi Monica au multe lucruri în comun, rezistenţa la frig fiind unul dintre ele. Şi dacă milionarul se plimbă cu decapotabila, în timp ce alţii fac ţurţuri numai privindu-l, Monica a pozat aproape goală, tot la 3 grade, însă cu minus, cu ocazia Revelionului petrecut la Mangalia, pe vremea când ea şi Iri nici nu se gândeau la divorţ. În urmă cu trei ani, domnişoara Gabor a ales să întâmpine 2009 în costum de baie, sacrificiul fiindu-i răsplătit cu o sumă cu multe zerouri. “Iarna nu-i ca vara”, s-a numit spectacolul de la malul mării pe care l-a prezentat Moni atunci şi dacă tot şi-a învăţat lecţia după aceea, răcind groaznic în urma bravurii sale, ar putea să-l sfătuiască şi pe fostul soţ-conducător-de-maşină-decapotabilă-în-pragul-iernii să fie ceva mai grijuliu cu sănătatea lui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-17

Mai multe imagini:
Iri, în călduri: decapotat la 3° Celsius!
zoom
Iri, în călduri: decapotat la 3° Celsius!
zoom
Iri, în călduri: decapotat la 3° Celsius!
zoom


TAGURI: irinel columbeanu, iri, monica columbeanu, moni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...