2019-02-15 23:43


Irina, o minge de ping-pong plasată de această dată în poarta tatălui. Fetiţa cuplului Columbeanu, obligată să-şi mute iarăşi jucăriile

 |  20:14
Irina, o minge de ping-pong plasată de această dată în poarta tatălui. Fetiţa cuplului Columbeanu, obligată să-şi mute iarăşi jucăriile
Pare-se că judecătorii care au instrumentat cazul Irinei Columbeanu auajuns la concluzia că mama fetiţei este concentrată momentan pe construireaunei cariere în modelingul american şi au decis încredinţarea acesteia tatălui.Fericit că justiţia a luat, în sfârşit, decizia corectă, Irinel a mers glonţ lagrădiniţa micuţei şi a luat-o acasă, la vila de la Izvorani. Irina trebuie, astfel, să-şi mute, din nou, jucăriile, de data aceasta încasa tatălui ei, după ce în ultimele luni a fost plasată de la un părinte laaltul, ca o minge de ping-pong.

La o zi după ce şi-a sărbătorit fetiţa de 1 Iunie, Monica Columbeanu aluat primul avion spre America, fără să anunţe pe nimeni, scopul vizitei saleavând legătură cu modelingul, domeniu în care tânăra încearcă să-şi croaiscădrum. Irina nu a mai rămas nici în grija mătuşii Ramona, aşa cum s-a întâmplatultima dată când Monica a avut treabă la Los Angeles, pentru că aceasta era şiea plecată, la rândul ei, într-o croazieră exotică. De fetiţă a avut grijă, înultimele zile, bunica şi şoferul de la grădiniţă care o lăsa în faţa blocului unde o aştepta Veronica Bulai,mama Monicăi. În tot acest timp, Irinel a fiert de supărare pentru cănu i-a fost dat chiar lui dreptul de a lua fetiţa acasă, având în vedere că,după mamă, el este cel mai important personaj din viaţa Irinei. Astăzi însă,judecătorii au rejudecat cazul în care Irinel cere custodia fiicei sale şi i-audat acestuia câştig de cauză, temporar însă, până la pronunţarea unei sentinţedefinitive. Monica are voie să ia copilul la ea în primele două weekenduri alelunii, precum şi în prima jumătate a perioadei de vacanţă. Tribunalul Bucureştia decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, MonicaColumbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia JudecătorieiBuftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privinddivorţul. Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani în 15 aprilie,după ce, în urma învestirii cu titlu executoriu a deciziei TribunaluluiBucureşti, a venit la reşedinţa soţului ei însoţită de un executorjudecătoresc, avocaţi şi poliţie. La termenul de luni, magistrata de laJudecătoria Buftea a fost recuzată de avocaţii fotomodelului, din motive depărtinire faţă de soţul clientei lor, cererea apărării fiind însă respinsă,deşi nu i s-a permis să-şi prezinte solicitarea în scris, motivat şidocumentat. "Judecătoria Buftea a respins ca nelegală cererea Monicăi Columbeanuprivind faptul că ancheta socială privind soluţionarea solicitării dereîncredinţare a minorei să se facă la noul apartament al acesteia din sectorul2 al Capitalei, pe motiv că Monica ar fi ascuns existenţa acestui domiciliu,«dovedind părtinire şi lipsă de obiectivitate»", au informat, luni,avocaţii Tripona Murgu şi Ionuţ Dojană. În 25 mai, Monica Columbeanu i-a propussoţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitărifăcute de omului de afaceri Irinel Columbeanu prin care cerea ca soţia sa săfie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani.

Condiţiile Monicăi:

1. Grădiniţa, programul şcolar al Irinei să nu fie modificat cu nici oexcepţie.

2. Nici o activitate nouă educativă nu va fi decisă de Irinel Columbeanufără consultarea cu mama ei.

3. Orice situaţie care afectează sănătatea Irinei trebuie comunicată deurgenţă Monicăi şi ea va decide unde şi cum va fi tratată micuţa.

4. Irina să fie ferită de presă şi de paparazzi, orice expunere poateatrage ruperea Convenţiei.

5. Irina să nu fie înregistrată audio/video.

6. Monica poate să-şi viziteze fiica la Izvorani, oricând, şi dacă vreapoate rămâne peste noapte. În acelaşi timp poate să o ia pe Irina în excursieatunci când vrea ea.

7. Ramona Gabor, bunicul, bunica şi copiii prietenelor Monicăi să oviziteze pe Irina pe durata zilei, dar nu mai mult de 8 ore.

8. Pe durata Convenţiei, Irina va fi îngrijită de bunica ei, mama Monicăi,fiind exclusă posibilitatea unei bone sau a altei persoane. Pe scurt ar trebuica mama Monicăi să locuiască în permanenţă la Izvorani.

9. În prezenţa Irinei nu se va fuma şi nu se va consuma alcool şi nici nuva putea fi prezentă la petreceri cu adulţi etc.

10. Irina va fi protejată să nu urmărească emisiuni despre divorţul părinţilorei.

11. Domnul Columbeanu şi apropiaţii acestuia se vor abţine de la oricecomentariu la adresa Monicăi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-27

Mai multe imagini:
Irina, o minge de ping-pong plasată de această dată în poarta tatălui. Fetiţa cuplului Columbeanu, obligată să-şi mute iarăşi jucăriile
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...