2017-01-23 06:36


Irina, pion în reclama Mr. Pink

 |  21:00
Irina, pion în reclama Mr. Pink

Deşi ziua de naştere a Irinei Columbeanu este pe 17 ianuarie, mămica ei întoarsă temporar din Americai-a organizat o petrecere cu două săptămâni mai devreme, pe motiv că ziua următoare pleacă din ţară. Monica Gabor a ţinut să-i spună fiicei sale “La mulţi ani!” faşă în faţă, însă la petrecere lumea a şuşotit ca aceasta ar fi cel din urmă motiv pentru care a făcut acest gest, considerat aberant de mulţi. Scopul aniversării Irinei cu două săptămâni mai devreme, cu tot cu presa pe care nu demult o ignora, ar fi fost de fapt prezentarea ceaiului fabricat de iubitul ei chinez şi pe care intenţionează să-l aducă şi în România.

Rochiţa Irinei a fost roz, pantofiorii Irinei au fost roz şi cei 1.000 de trandafiri pe care, chipurile, i-ar fi trimis însuşi Mr. Pink (n.r. pink în engleaza înseamnă roz) au fost şi ei tot roz. Ca şi cutia ceaiului pe care Monica îl tot promovează de vreun an încoace. De altfel, cei invitaţi la petrecerea Irinei au primit în dar ceaiuri „roz”. Reporterilor aflaţi la faţa locului li s-a spus, printre declaraţiile de dragoste mamă-fiică şi cât de bun este ceaiul cu pricina, ca nu cumva să plece cineva neinformat de la aniversarea micuţei. Irinei i s-a spus că este ziua ei, a suflat în tort, prietenii de la grădiniţă i-au spus “La mulţi ani!”, deşi fetiţa împlineşte 5 ani abia peste două săptămâni. Dar ce mai contează când toată lumea este fericită şi Irina Columbeanu primeşte de ziua ei două petreceri, una de la mama, una de la tata.

În timp ce despre Monica s-a spus că adevăratul motiv pentru care a chemat ziariştii la aniversarea fiicei sale cu două săptămâni mai devreme decât trebuia a fost promovarea acelui ceai cu ginseng fabricat de iubitul chinez, Irinel susţine că şi el îi va organiza o petrecere Irinei, însă nu va chema presa „ca să se laude”. Curios cum, de un an încoace, Monica a uitat de existenţa presei din România şi nu a adresat nici măcar un „hello” ziariştilor care i-au fost umbră în timpul procesului de divorţ şi al celui pentru custodia Irinei. Domnişoara Gabor s-a schimbat radical după ultima vizită în America şi, imediat ce a primit acceptul de a aduce în România băutura cu care chinezul a făcut averea din care îi da şi ei o mică sau mare parte, a început să zâmbească. Şi să vorbească. Şi să declare multe şi mărunte. Şi să fie prietenoasă. Şi să cheme presa la ziua fiicei sale. Presă de care, nu demult, fugea ca negresele de chinezi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

Mai multe imagini:
Irina, pion în reclama Mr. Pink
zoom

TAGURI: monica gabor, mr. pink, ceai, irina columbeanu, irinelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIDO
06 Ian 2012

Mai Gabriela Dumba , esti MINCINOASA si REA, INIDIOASA si URATA! Monica nu a chemat jurnalistii, ei au venit singuri! iar tu crapi de urata si de sluta ce esti
POP
06 Ian 2012

Vaaaaaaaaaaai cat de josnica esti jegoaso, Monica nu a chemat presa va-ti dus voi ca sa aveti ce barfi. ce josnici sunteti !
ANDREEA
17 Mai 2012

Si fetita mea poarta mai mult roz, iar cand vede ceva roz imi spune, "mami, asta e pentru mine, eu sunt roz!", asta nu e o "dovada" in nicio privinta. Cat despre faptul ca i-a tinut ziua cu 2 saptamani mai repede, nu mi se pare o aberatie ci dimpotriva, un lucru normal. Si eu as fi facut la fel in locul ei!

Adauga un comentariu

Random image