2017-01-21 08:26

MONDEN


Irinel Columbeanu a depus o altă plângere împotriva Monicăi, acuzând-o de abandon de minor

 |  19:05
Irinel Columbeanu a depus o altă plângere împotriva Monicăi, acuzând-o de abandon de minor

Irinel Columbeanu a depus, miercuri, o altă plângere împotriva soţieisale Monica, la Poliţia Voluntari, acuzându-o pe aceasta că şi-a abandonatcopilul minor şi a plecat din ţară, cei doi soţi aflându-se în divorţ. Plângerea depusă deIrinel Columbeanu a fost înregistrată, miercuri, la Poliţia oraşului Voluntari,a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţieal Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Columbeanu îşi acuză soţia deabandon de minor,susţinând că Monica - cea care a cerut divorţul - a plecat în Statele Unite aleAmericii şi a lăsat copilul în grija surorii sale, Ramona.

Irinel Columbeanu a mai depusplângere la IPJ Ilfov, în 14 martie, acuzând-o pe soţia sa de tentativă detâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Scandalul aizbucnit după ce Monica Columbeanu a încercat să-şi viziteze fetiţa şi să-şi iaautoturismul Bentley şi lucrurile sale de la reşedinţa din Izvorani.

Autorităţile au decis, miercuri,neînceperea urmăririi penale în cazul Monicăi Columbeanu.

, pentru a depune la Registratura Guvernului undocument prin care solicită ajutorul premierului Emil Boc în cazul fiicei sale,Irina. "Am aşteptat până în ultima secundă înainte de a recurge la acestgest, care este unul pentru siguranţa tuturor copiilor. Copilul meu trebuie săfie extras din această atmosferă de adâncă promiscuitate", a spusColumbeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image